Jocuri populare cazinou fără depozit online 2023

  1. Jocuri Slot Câștigător Gratuite 2023: IPhone-ul va prepopula pictograma cazinoului în mijlocul unei ferestre pop-up.
  2. Case De Pariuri Disponibile In Strainatate - Aceasta include patru din ultimele cinci în general.
  3. Cele Mai Populare Jocuri De Cazinou În România În 2023: Aflați despre cele mai bune site-uri de poker folosind secțiunea noastră de recenzii de site-uri web, aflați ce mână câștigă cu clasamentul nostru de top 10 mâini de poker, Rafinați-vă jocul cu articolele noastre de strategie, ghidul cotelor de poker și calculatorul cotelor sau discutați despre jocul din forumul nostru de poker.

Cele mai bune ruletă electronica spins gratuite 2023

Blackjack Fără Depunere 777 Gratis
Prin urmare, ne-ar recomanda cu siguranta TonyBet Casino La fiecare pasionat de cazino din Romania.
Poker Ca La Aparate Gratis 77777
Dacă doriți să reveniți la data la care a scăzut piesa numărătoarea finală, va trebui să vă întoarceți în 2023.
Jucătorilor care utilizează acest mod de plată a depozitelor li se reamintește să verifice cerințele de pariere a bonusurilor de cazino, precum și termenii și condițiile.

Roata norocului joc online in romana gratis

Jocuri Blackjack Profitabil Gratuite
Mr Mega nu oferă rotiri gratuite pentru jucătorii din Marea Britanie în acest moment.
Cele Mai Bune Cazinouri Online Cu Sloturi Gratuite În România 2023
Acești jucători noi încearcă să devină cei mai buni furnizori pe o piață strânsă, care își vede cota de concurență și lansează noi jocuri slot într-un ritm înnebunitor.
Bonusuri Cadou Fara Depunere Cazinou

Contabilitatea si gestiunea trezoreriei

20,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 10224Autor: Toma MariaData apariție: 07-10-2016 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Intreprinderea este unitatea de baza a economiei nationale, acea componenta a societatii in care se plamadeste cea mai mare parte a bunurilor necesare existentei si dezvoltarii continue a acesteia. Ea poate fi asemuita cu un organism complex, in care are loc combinarea factorilor de productie, dupa anumite reguli, pentru transformarea bunurilor si serviciilor cumparate in produse si servicii vandute, necesare existentei societatii umane.
Din punctul de vedere al analizei pe baza de fluxuri, intreprinderea este „o structura vie, dinamica, plasata in centrul vietii economice si traversata de un ansamblu de fluxuri de intrare si de iesire”.

„Fluxul reprezinta orice miscare generata de o operatiune desfasurata de intreprindere avand un impact fie imediat, fie la termen asupra trezoreriei”.
Definitia data de B. Esnault si C. Hoarau este mai complexa: „concept de natura economica, notiunea de flux corespunde unei miscari sau transfer a unei cantitati de bunuri, de servicii sau de moneda, in timpul unei anumite perioade”. Ei remarca faptul ca, in economie fluxurile sunt cel mai adesea discontinue, spre deosebire de lumea fizica unde acestea sunt continue.
Relatia „flux-miscare contabila” nu poate fi privita sub dublu aspect: daca toate fluxurile sunt miscari contabile, nu toate miscarile contabile sunt fluxuri, de exemplu:

• operatiunea de reevaluare a activelor, nu are drept consecinta modificarea trezoreriei, ea permite prezentarea structurilor bilantiere cat mai aproape de valoarea lor reala;
• operatiuni avand ca scop fie: actualizarea valorii bunurilor prin intermediul procedurilor contabile de tipul amortizarilor sau provizioanelor; viramente dintr-un cont in altul (trecerea imobilizarilor in curs la imobilizari propriu-zise, cresterea capitalului propriu prin incorporarea de rezerve, prime de emisiune, trecerea subventiilor pentru investitii la venituri, corectarea inscrisurilor eronate, etc.); activarea veniturilor, respectiv cheltuielilor inregistrate in avans; variatia stocurilor; productia imobilizata; de a reflecta modificarile ce au avut loc in perimetrul intreprinderii, cum ar fi: operatii de fuziune, de absorbtie, aport partial de active, etc. Toate aceste operatiuni nu genereaza fluxuri monetare, nu au un impact asupra trezoreriei.

Informații suplimentare

Titlu

Contabilitatea si gestiunea trezoreriei

Preț

20,00

ISBN

978-606-26-0657-2

Format

Academic

Pagini

148

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Contabilitatea si gestiunea trezoreriei”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON