Strategii păcănele electronic

  1. Cele Mai Bune Păcănele Electronice În Cazinouri: Cu toate acestea, vă garantăm că veți căuta să vă extindeți orizonturile înainte de prea mult timp.
  2. Cazinou Online Fără Depozit În România Jocuri Gratuite - Quickfire oferă una dintre cele mai extinse rețele de jackpot progresiv din industrie.
  3. Blackjack Pentru Jocuri De Cazinou Cu Bani Reali În 2023: Au un număr mare de jocuri totale disponibile, dar în principal au o mare selecție de jocuri de ruletă pentru a alege, de asemenea.

Bani din jocuri de cazinou fără depozit online

Joc De Cazinou Ruletă
Caesar joacă rolul lui wild și vine pe rolele 1, 2, 3 și 4.
Jocuri Blackjack Electronic 2023
Acest lucru vă va ajuta să cunoașteți bonusurile oferite și cum să fiți eligibili.
În cazul în care filmul Gladiator a prins într-adevăr interesul multora, după aceea seriile și filmele au început să apară din ce în ce mai mult pe ecrane.

Jocuri populare blackjack sigur cazinou gratis 2023

Cele Mai Bune Bonusuri De Ruletă Electronică Fără Depunere
Vikingii sunt oameni populari cu dezvoltatori de jocuri slot și iată câteva alte titluri pe care le puteți explora.
Jocuri Populare De Cazinou Online Cu Bani Reali 2023
Între timp, trei apariții ale garanției amber că veți găsi unele jocuri gratuite pentru a juca, care au loc într-una din cele trei zone ale celebrului dinosaur park.
Jocuri Română Slot Online

Contabilitatea comparata, comentata, aliniata, simplificata si actualizata la persoanele juridice fara scop patrimonial

65,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 4453Autor: Cocoș Virginia GreceanuData apariție: 01-10-2008

Descriere

Incepand de la 1 ianuarie 2008 s-au abrogat doua ordine ale MFP care reglementau organizarea si tinerea contabilitatii de catre persoanele juridice fara scop patrimonial:

– Ordinul nr.1829/2003 (MO nr.68 bis/2004) pentru contabilitatea in partida dubla aplicat de la 1 ianuarie 2004;

– Ordinul nr.2329/2001 (MO nr.20 bis/2002) pentru contabilitatea in partida simpla aplicat de la 1 ianuarie 2002.

Acestea au fost unificate in Ordinul MEF nr.1969/2007 (MO nr.846 bis/10 dec.2007) si prezentate ca Anexa nr.1 si respectiv Anexa nr.2.

Scopul acestei unificari a fost alinierea Planului de conturi al persoanelor juridice fara scop patrimonial la Planul de conturi al operatorilor economici aprobat prin Ordinul nr.1.752/2005 (MO nr.1080 bis/2005) care este aliniat la Directivele europene a IV-a si a VII-a ale Uniunii Economice Europene, aplicabil de la 1 ianuarie 2006.

Dezvoltarea cooperarii organismelor Uniunii Economice Europene cu organizatiile civile din Romania dupa intrarea in Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007 a tarii noastre a impus si trecerea la unificarea limbajului contabil de la 1 ianuarie 2008, paralel cu cel fiscal, aplicat de la 1 ianuarie 2007.

Prezenta lucrare este elaborata ca un tot unitar al sistemului contabil, in partida dubla si in partida simpla, comparativ cu cel al operatorilor economici, aplicat de persoanele juridice fara scop patrimonial: asociatii, fundatii, federatii, uniuni, cluburi, partide politice, patronate, sindicate, unitati de cult, asociatii de proprietari, alte organizatii si entitati cu persoalitate juridica sau fara personalitate juridica, dupa caz.

Ideia unificarii celor doua sisteme de contabilitate apartine autoarei care a facut acest gest inca din anul 2003 cand a editat titlul „Contabilitatea administrarii patrimoniului, actualizata, la asociatii si fundatii” prin Editura Lucman, titlu care a fost actualizat de autoare, prin aceeasi editura, pentru contabilitatea in partida dubla, prin lucrarea „Ghid de monografii contabile pentru asociatii si fundatii” si acum este reactualizat pentru ambele contabilitati sub denumirea de „Contabilitatea comparata, comentata, alineata, simplificata si actualizata la persoanele juridice fara scop patrimonial”.

Va invitam sa va procurati prezenta lucrare si pentru stilul original al autoarei care va este deja cunoscut din titlurile anterioare, aceasta fiind a 30-a lucrare a sa publicata.

Autoarea,

Informații suplimentare

Titlu

Contabilitatea comparata, comentata, aliniata, simplificata si actualizata la persoanele juridice fara scop patrimonial

Preț

65,00

ISBN

978-973-129-271-7

Format

Academic 17×24

Pagini

572

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Contabilitatea comparata, comentata, aliniata, simplificata si actualizata la persoanele juridice fara scop patrimonial”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON