Jocuri română ruletă populară gratis noi

  1. Aparate De Cazinou Slot 777 Gratis 2023: Cazinoul a declarat în e-mail că au vorbit cu casierul care ne-a oferit o soluție.
  2. Joaca Sloturi Online In Limba Romana In 2023 - Cu toate acestea, rezultatul asigurării este puternic anti-corelat cu cel al Pariului principal și, dacă prioritatea jucătorului este reducerea varianței, ar putea alege să facă acest pariu.
  3. Română Ruleta Sigura Cu Bonus Fara Depunere: Cele mai multe dintre ele sunt sloturi video, dar puteți găsi cele clasice de fructe și chiar unele jackpot-uri care vă oferă posibilitatea de a încasa câștiguri delicioase.

Poker joc de noroc

Gratis Cele Mai Bune Păcănele Electronic 2023
Veți găsi totul, de la femei germane la bărbați, peisaje și chiar unele pietre prețioase care sunt simbolurile cu valoare mai mică.
Cel Mai Bun Joc De Ruletă
Pentru înregistrarea de pe telefon, Alegeți opțiunea telefon.
Când creați un cont pe acest site, va trebui să introduceți o mulțime de informații private, iar aceste date vor fi securizate folosind tehnologia SSL.

Jocuri slot casino gratis

Jocuri Ca La Aparate Gratis Cu Fructe
Citiți întregul articol pentru a obține o revizuire detaliată a inimii junglei pokie.
Jocuri Cazinou Blackjack Profitabil Ară 2023
Petreceți câteva minute creând un cont pe site.
Regulament Blackjack Fără Depunere

Contabilitate financiara. Reglementari contabile si aplicatii

45,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 10461Autor: Tegledi Adriana MonicaData apariție: 21-09-2016

Descriere

Contabilitatea s-a dezvoltat treptat, incepand cu o simpla evidența a averii, pana la contabilitatea in partida dubla.
Astfel, in anul 1494, Luca Pacioli a publicat primul tratat de matematica, care cuprindea și o descriere a contabilitații in partida dubla, fiind denumita metoda italiana.
Contabilitatea s-a transformat, de-a lungul timpului și o data cu dezvoltarea economiei, intr-un sistem informațional, indispensabil al progresului in zilele noastre,care a trebuit sa se dezvolte corespunzator pentru a putea reda cu o mare exactitate aspectele pozitive, dar si deficientele prezente, pentru a lua deciziile care se pretind.

Totodata, contabilitatea la randul ei, trebuie sa tina permanent pasul cu evolutiile generate de procesul de globalizare si sa ofere un limbaj contabil comun ce poate fi acceptat si inteles de toti utilizatorii de informatii economice.
Pentru o mai buna desfasurare a activitatii economice, atat la nivel microeconomic, cat si macroeconomic, este nevoie ca cei implicati sa-si imbunatateasca continuu pregatirea in domeniul contabilitatii.

In acest sens, prin modul in cares unt utilizate informatiile furnizate de contabilitatea financiara, s-a acordat o atentie sporita pentru o imagine cat mai reala, clara si fidela a activitatii economice, la sfarsitul anului realizandu-seintocmirea situatiilor financiare anuale, ce evalueaza situatia patrimoniala la momentul respectiv, analizand totodata rezultatele activitatii economico-financiare desfasurate de-a lungul unui an calendaristic.
Firmele trebuie sa ofere detalii cat mai clare cu privire la imaginea activitatii, astfel incat orice persoana interesata sa aiba acces la informații cat mai concludente (investitorii, conducerea unitații economice, salariații, furnizorii, clienții, creditoii financiari, guvernul, publicul, etc.).
Am realizat aceasta lucrare bazandu-ma pe o bibliografie ampla de specialitate, cat si pe legislatia in domeniu, din dorinta de a aduce un plus de cunoastere din acest domeniu al contabilitatii persoanelor interesate sa raspunda cu succes cerintelor legate de activitatea contabila.

Informații suplimentare

Titlu

Contabilitate financiara. Reglementari contabile si aplicatii

Preț

45,00

ISBN

978-606-26-0606-0

Format

Academic

Pagini

340

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Contabilitate financiara. Reglementari contabile si aplicatii”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON