Jocuri română ruletă populară gratis noi

  1. Aparate De Cazinou Slot 777 Gratis 2023: Cazinoul a declarat în e-mail că au vorbit cu casierul care ne-a oferit o soluție.
  2. Joaca Sloturi Online In Limba Romana In 2023 - Cu toate acestea, rezultatul asigurării este puternic anti-corelat cu cel al Pariului principal și, dacă prioritatea jucătorului este reducerea varianței, ar putea alege să facă acest pariu.
  3. Română Ruleta Sigura Cu Bonus Fara Depunere: Cele mai multe dintre ele sunt sloturi video, dar puteți găsi cele clasice de fructe și chiar unele jackpot-uri care vă oferă posibilitatea de a încasa câștiguri delicioase.

Poker joc de noroc

Gratis Cele Mai Bune Păcănele Electronic 2023
Veți găsi totul, de la femei germane la bărbați, peisaje și chiar unele pietre prețioase care sunt simbolurile cu valoare mai mică.
Cel Mai Bun Joc De Ruletă
Pentru înregistrarea de pe telefon, Alegeți opțiunea telefon.
Când creați un cont pe acest site, va trebui să introduceți o mulțime de informații private, iar aceste date vor fi securizate folosind tehnologia SSL.

Jocuri slot casino gratis

Jocuri Ca La Aparate Gratis Cu Fructe
Citiți întregul articol pentru a obține o revizuire detaliată a inimii junglei pokie.
Jocuri Cazinou Blackjack Profitabil Ară 2023
Petreceți câteva minute creând un cont pe site.
Regulament Blackjack Fără Depunere

Consilierea psihopedagogica.Exemple de buna practica

15,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 10201Autor: Cîrja Alina CristianaData apariție: 01-12-2016 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Consilierea reprezinta o activitate prin care se urmareste modelarea acțiunilor comportamentale ale persoanei consiliate intr-o situatie data sau, in general, in viata si activitatea sa cotidiana.

In cadrul grupurilor scolare, consilierea reprezinta o forma particulara de interactiune si influentare, care contribuie la sprijinirea elevilor in rezolvarea problemelor cu care se confrunta, precum si la omogenizarea si dezvoltarea clasei de elevi ca grup educational.
In literatura de specialitate exista numeroase definitii si acceptiuni date conceptului de consiliere:

Consilierea presupune existenta unei persoane care are temporar sau permanent rolul de consilier si care ofera sau accepta in mod explicit sa acorde timp, atentie si respect uneia sau mai multor persoane, cu rolul temporar de client. Sarcina consilierii este de a oferi clientului oportunitatea de a explora, descoperi si clarifica moduri de a trai valorificandu-si resursele, ceea ce conduce la sentimentul de bine interior, indreptandu-se spre o cat mai buna existenta (Asociatia Britanica pentru Consiliere, 1991).

„Consilierea este o activitate care este initiata de o persoana care cauta ajutor. Ofera oportunitatea clientului de a identifica ceea ce-l perturba, de a se autoexplora si de a se intelege. Procesul de consiliere il va ajuta sa-si identifice gandurile, emotiile si comportamentele, care constientizate fiind, il fac sa se simta plin de resurse si sa hotarasca schimbarea” (Russel, Dexter, Bond, 1992).

Conceptul de consiliere este prezent in multe domenii, cum ar fi: juridic, economic, religios, imobiliar, afaceri, management, psihologic, educatie, etc. De aici s-au dezvoltat si diferite tipuri de consiliere: informationala, educationala, de dezvoltare personala, suportiva, vocationala (de cariera sau OSP), de criza (asistarea psihologica a persoanelor aflate in dificultate), pastorala (Baban, 2001).

Informații suplimentare

Titlu

Consilierea psihopedagogica.Exemple de buna practica

Preț

15,00

ISBN

978-606-26-0686-2

Format

A5

Pagini

96

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Consilierea psihopedagogica.Exemple de buna practica”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON