Baze de date distribuite

0,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 371349Autor: Iacob Nicoleta MagdalenaData apariție: 04-02-2015

Descriere

Intrucat volumul si diversitatea datelor si informatiilor cresc considerabil de la un an la altul, se pune problema gestionarii acestora intr-un mod cat mai eficient si eficace astfel incat sa fie disponibile in timp util si sa fie corecte. Cel mai indicat mod este de a crea baze de date bine structurate, care ofera posibilitatea de a stoca si de a prelucra unvolum mare de informatii.

Domeniul abordat in cadrul tezei de doctorat este cel al bazelor de date. Daca restrangem aceasta arie atunci se poate spune ca subiectul acestei teze apartine de bazele de date distribuite, reprezentand un demers de mare actualitate, cu largi aplicatii in plina dezvoltare, necesar si util atat ca abordare teoretica, cat si din punct de verede al implementarii de aplicatii de mare impact si interes general.

Titlul tezei de doctorat reprezinta o directie de cercetare in elaborarea unui model de sistem dinamic (sistemul monitorizeaza continuu baza de date si se adapteaza la volumul recent de lucru) complet descentralizat (fara un anumit site de control sau de coordonare) si automatizat care integreaza fragmentarea, replicarea si alocarea datelor. Scopul acestui model este de a oferi un grad inalt de disponibilitate, sa aduca un spor de performanta, sa fie configurabil si usor de administrat, oferind recuperare rapida, completa si automata a datelor in caz de evenimente neprevazute.
In aceasta teza, o preocupare continua a fost obtinerea celui cel mai bun timp de raspuns al sistemului cu un cost minim.

Informații suplimentare

Titlu

Baze de date distribuite

Preț

0,00

ISBN

978-606-26-0095-2

Format

Academic

Pagini

130

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Baze de date distribuite”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON