Cazinou online rotiri gratuite fara depunere

  1. Cazinou Online Fără Depozit Și Fără Depunere Cu Rotiri Și Spins Gratuite 2023: Prietenii noștri de la LeoVegas s-au străduit să vă ofere cea mai bună experiență de cazinou online posibilă.
  2. Cele Mai Bune Jocuri De Cazinou Fără Depozit - Cu toate acestea, versiunea Megaways a devenit rapid un hit printre pasionații de sloturi online din Marea Britanie.
  3. Cel Mai Bun Site De Jocuri De Blackjack Online Sigur În Limba Română: Jucătorii pot găsi astfel de coduri pe forumuri specifice.

Română blackjack fără depunere gratis

Cazinou Online Cu Rotiri Gratuite Fara Depozit 2023
Jucând la acest cazinou high roller, vă veți simți ca un vânător de comori.
Cele Mai Populare Jocuri De Cazinou În România În 2023
Primul pas este să câștigi inima pariorilor cu jocuri uimitoare.
Totusi, este important sa alegi o strategie buna pentru un joc de succes..

Bonus fara depunere cele mai bune ruleta electronica

Căutare Cazinou Slot Cu Spins Gratuite Online În 2023
Playtech așteaptă cu nerăbdare să beneficieze de poziția de lider a SGs în SUA.
Reguli De Joc Noroc
Cu 50 de linii de plată care rulează de la stânga la dreapta pe role, ar trebui să găsiți destul de ușor să aterizați combinații câștigătoare.
Jocuri De Cazinou Românești Cu Mașini Electronice De Sloturi Pe Mobil Gratis

Aspecte teoretice si practice privind contabilitatea institutiilor publice

30,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 10565Autor: Străoanu Boni MihaelaData apariție: 01-05-2017 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Institutiile publice au obligatia sa organizeze si sa conduca contabilitatea proprie, respectiv contabilitatea financiara si dupa caz, contabilitatea de gestiune.
Contabilitatea, ca activitate specializata in masurarea, evaluarea, cunoasterea, gestiunea si controlul activelor, datoriilor si capitalurilor proprii, precum si a rezultatelor obtinute din activitatea institutiilor publice, trebuie sa asigure inregistrarea cronologica si sistematica, prelucrarea, publicarea si pastrarea informatiilor cu privire la pozitia financiara, performanta financiara si fluxurile de trezorerie, atat pentru cerintele interne ale acestora, cat si pentru utilizatori externi: Guvernul, Parlamentul, creditorii, clientii, dar si alti utilizatori (organismele financiare internationale).

Contabilitatea institutiilor publice asigura informatii ordonatorilor de credite cu privire la executia bugetelor de venituri si cheltuieli, rezultatul executiei bugetare, patrimoniul aflat in administrare, rezultatul patrimonial (economic), costul programelor aprobate prin buget, dar si informatii necesare pentru intocmirea contului general anual de executie a bugetului de stat, a contului anual de executie a bugetului asigurarilor sociale de stat si fondurilor speciale.
Obiectul contabilitatii institutiilor publice finantate din bugetul de stat, bugetele locale si din mijloacele extrabugetare il constituie patrimoniul public si cel privat aflat in administrarea acestora, veniturile si cheltuielile bugetare si extrabugetare, drepturile si obligatiile rezultate din activitatea desfasurata, cu respectarea prevederilor legale.
In obiectul contabilitatii publice se cuprinde distribuirea primara a venitului national, prin inregistrarea veniturilor bugetare formate in acest proces: impozitul pe profit, impozitul pe salarii, taxa pe valoare adaugata, contributia la asigurarile sociale, contributia la fondul de somaj, contributia la asigurarile sociale de sanatate etc.

Informații suplimentare

Titlu

Aspecte teoretice si practice privind contabilitatea institutiilor publice

Preț

30,00

ISBN

978-606-26-0745-6

Format

B5

Pagini

186

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aspecte teoretice si practice privind contabilitatea institutiilor publice”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON