Site-uri de română sloturi

  1. Cum Sa Joci La Aparatele De Sloturi Si Sa Castigi Online In 2023: Acest lucru nu este necesar în timpul înregistrării, dar Casino Room vă va cere să vă verificați ID-ul înainte de a efectua o retragere.
  2. Cele Mai Mari Cazinouri Din Lume Dupa Venituri - Verificarea ajută Cazinoul să crească protecția împotriva conturilor multiple.
  3. Cele Mai Jucate Cele Mai Bune Blackjack Sigur: Acestea iau forma simbolurilor clasice de slot.

Descarca jocuri păcănele gratis

Ultimele Jocuri De Noroc Blackjack Pentru Bani 2023
Există multe site-uri care merită vizitate, dar pentru cele mai bune vă recomandăm să consultați clasamentul nostru oficial al celor mai bune site-uri de poker pe care jucătorii Ghana le pot accesa.
Ruletă Mobilă Populară Cazinou Cu Mulți Jucători Activi Și Recenzii Pozitive
Se pune un accent deosebit pe acoperirea securității cazinourilor, a sistemelor de control intern financiar și a analizei riscurilor și luarea deciziilor strategice eficiente privind prevenirea pierderilor.
De exemplu, puteți selecta operatorul în funcție de portofoliul său de jocuri sau de bonusuri.

Aparate cele mai bune păcănele mobil 2023

Bonusuri Fara Depunere Cazinou Fără Depozit
Acest joc este chestii de înaltă calitate, în comparație cu jocuri, cum ar fi Top Trumps fotbal stele slot-timpul showbiz.
Toate Jocurile De Cazinou Online In Romania
Playboy este un cinci role, 243 mod de plată și 150 Slot Machine monede.
Regulament Blackjack Fără Depunere

Alternative educationale

15,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 10216Autor: Cazan Carmen Manuela, Petrescu CononaData apariție: 01-01-2017 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Fiecare dintre noi a asistat in secolul XXI, mai mult ca oricand la o „punere sub lupa” a sistemului educațional, determinat atat de noile schimbari ale societații cat si de impregnarea valorilor aduse din vest in ceea ce privește sistemul educațional. Aceasta tendința s-a concretizat in Romania prin introducerea alternativelor educaționale, cele mai multe avand la baza inițiative private.

Privite la inceput cu reticența, aceste inițiative private au ajuns astazi a fi apreciate de cei mai mulți dintre cei implicați in actul educațional. Daca pana mai ieri, societatea romaneasca se ferea a aminti de alternativele educaționale care existau in vest astazi observam o preferința catre aceste sisteme – lucru deloc neglijabil pentru cei interesați a intro¬duce reforma in invațamant.
Prezentam alaturat cateva alternative educaționale spre care invațamantul romanesc tinde: Waldorf, Freinet, Step by Step, Montessori.
Fenomenul educativ poate fi sintetizat intr-o ecuație ce evidențiaza factorii ce contribuie la realizarea lui. Din aceasta ecuație pot fi desprinși cei doi poli ai educației: elevul și profesorul.

De-a lungul istoriei accentul este pus diferit pe fiecare din acești factori. Daca odinioara elevul era doar simplu receptor, in timpurile mai noi copilaria iși reclama dreptul la independența, la viața.
Pe de o parte, toata lumea accepta omul ca ființa autonoma, libera, iar pe de alta parte, prima zi de școala reprezinta o incercare de indoctrinare, de uniformizare intr-un canon. Școala tradiționala sedimenteaza ideea potrivit careia profesorul este vazut ca un soare in jurul lui rotindu-se copiii, care se hranesc cu razele acestuia.

Discordanța dintre dorințele, așteptarile copilului și solicitarile școlare, pe de o parte și cultivarea originalitații copilului, pe de alta parte, face posibila desprinderea a doua tipuri de pedagogie:
• pedagogie a modelului dusa pana la caricatura;
• pedagogie ce valorifica, in mod kantian, originali¬tatea specifica a fiecaruia.

Informații suplimentare

Titlu

Alternative educationale

Preț

15,00

ISBN

978-606-26-0702-9

Format

A5

Pagini

84

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Alternative educationale”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON