Cele mai sigure rotiri gratuite cazinou

  1. Jocuri Populare Cazinou Cele Mai Bune Ruletă În România În 2023: Unele mai noi luckyland sloturi alternative au apărut, de asemenea.
  2. Cele Mai Profitabile Cele Mai Bune Variante De Ruletă Electronică Populară - International Game Technology, sau IGT, este una dintre cele mai importante companii din istoria industriei jocurilor de noroc.
  3. Română Online Păcănele Noi Gratis 2023 Cu Simboluri Tematice De Fructe: Cu o gamă largă de cazinouri din care să alegeți, nu există două cazinouri care să ofere jucătorilor aceeași experiență.

Cazinou fără depozit si jocuri de noroc

Pacanele Gratis Cu Speciale
Când alegeți să stați cu 7s împotriva unui dealer slab cu un 6, veți câștiga în medie 42 din fiecare sută de mâini și veți pierde celelalte 58 de mâini.
Ruleta Sigura Gratis Online Fara Depunere
După aceea, escrocii se vor întoarce adesea la membrii care caută mai mult capital pentru a ajuta la menținerea soldului contului.
Fluffy Favorite este o călătorie cu 5 role, 3 rânduri și 25 de linii de plată, care poate fi savurată pe toate dispozitivele, inclusiv pe telefoane mobile.

Pariuri uk

Cele Mai Bune Aparate De Slot Cazinou Fără Depozit Gratis
Odată ce știi unde să găsești locul potrivit pentru a juca, vei descoperi că nu este deloc greu să găsești locul potrivit pentru a juca și a avea succes.
Jocuri Populare Electronice Cazinou Fără Depozit 2023
Megaspin slots-aceste tipuri de pokies sunt o alegere bună pentru jucătorii care doresc să-și crească șansele de a câștiga, deoarece cresc suma pe care jucătorii o pot câștiga.
Cate Tipuri De Poker Sunt

Actiune si interactiune umoristica in comunitatea rurala romaneasca

69,00 lei

Categorii: , Cod: 14231Autor: Ioana Violeta RusData apariție: 26-06-2022 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Lucrarea „Acțiune și interacțiune umoristica in comunitatea rurala romaneasca” reprezinta o abordare interdisciplinara a unui fenomen care a suscitat, de-a lungul timpului, interesul specialiștilor din domenii extrem de diverse. Prin urmare, pentru a surprinde complexitatea acestui fenomen, am ales spre a analiza factori multipli care condiționeaza producerea și receptarea umorului; mecanismele lingvistice, dar și inventarul de teme, atitudinile și valorile indivizilor din comunitate, mentalitațile și prejudecațile lor, contextul situațional al performarii, funcțiile psihologice și sociale ale actului umoristic, echilibrul instabil dintre agresivitate și solidaritate, dintre creșterea tensiunilor și eliberarea lor sau dintre excludere și intarirea identitații de grup.

O parte importanta a folclorului regasit in bancurile, chiuiturile și bocetele culese mizeaza pe efecte de umor, iar una dintre sursele frecvente ale acestor efecte este incalcarea tabuurilor legate de sexualitate. De fapt, acesta reinterpreteaza un vechi clișeu – despre „umorul țaranului roman”, „sateanul hatru” etc. –, confirmandu-l intr-un mod spectaculos: umorul pare sa fie o trasatura a comunicarii rurale (in genere, a culturii populare).

Așadar, prin natura sa, lucrarea nu se adreseaza doar specialiștilor din domeniul sociolingvistic, psiholingvistic, al dialectologiei, folclorului sau etnologiei, ci și oamenilor de rand – mai cu seama membrilor comunitații rurale de pe Valea Superioara a Mureșului – care doresc sa citeasca „o gluma buna”, sa rada la poanta unui banc sau sa „priveasca printr-o lentila plina de umor” obiceiurile de nunta, de inmormantare sau cele de la diferite baluri și șezatori tradiționale, pe care cei mai varstnici ai satului le-au pastrat cu sfințenie și au dorit sa le transmit generațiilor de azi și celor de maine, intr-o maniera cu totul originala.

Informații suplimentare

Titlu

Actiune si interactiune umoristica in comunitatea rurala romaneasca

Preț

69,00

ISBN

978-606-26-1568-0

Format

Academic

Pagini

325

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Actiune si interactiune umoristica in comunitatea rurala romaneasca”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON