Jocuri blackjack fără depunere cu fructe gratis

  1. Blackjack Fără Depunere 777 Gratis: Unul trebuie să se întoarcă la 2023 pentru Scotlands ultimul succes turneu și, desigur, Italia este încă încearcă să rupă rață sale.
  2. Cel Mai Bun Site De Cazinou Online - Cu toate acestea, dominația Paradise Poker pe piață sa dovedit a fi de scurtă durată prea.
  3. Cazinouri Online Gratuite: Prima modalitate de a vă proteja de hackeri și escroci de phishing este să utilizați parole puternice ușor de reținut.

Jocuri cele mai bune ruletă electronica gratis noi

Jocuri Ruletă Populară Gratuite În 2023 Pe Internet
Iată o privire la programul complet WSOP.
Sloturi Gratuite Online Fără Necesitatea Unui Depozit
Pariul de cărămidă este victorios dacă rola lovește șapte sau unsprezece și pierde dacă trăgătorul aruncă două, trei, cinci, nouă sau doisprezece.
Dezavantajul acestor freebies este că de obicei au jackpot-uri mai mici decât cele plătite.

Aparate cele mai bune ruletă electronica

Bonus De Pornire Inregistrare Cazinou Fără Depozit
Unii jucători se pot plânge de un pachet de jocuri neeligibile, dar în general nu ar trebui să vă deranjeze.
Bonus Fara Depunere Ruletă Populară
Bonusurile Cashback, promoțiile personalizate, cadourile de ziua de naștere, punctele de loialitate și un manager de cont personal sunt doar câteva dintre avantajele disponibile pentru jucătorii VIP.
Jocuri Populare De Cazinou Fără Depozit În Anul 2023

Teste- Grila Pentru examenul de licenta la specializarea Economia Comertului,Turismului si Serviciilor. Editie revizuita

35,00 lei

Categorii: , Cod: 10791Data apariție: 31-08-2016

Descriere

Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir” a fost acreditata prin Legea nr. 238/23.04.2002 devenind parte componenta a Sistemului National de invatamant superior. Universitatea noastra a obtinut din nou, in 2015, calificativul „grad de incredere ridicat” in urma evaluarii institutionale din partea Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior (ARACIS).

Acreditarea Universitatii si a Facultatilor de Management Turistic si Comercial din Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca a conferit dreptul de a organiza, in premiera, examenul de licenta pentru promotia 2002. In luna februarie 2011, Facultatea de Management Turistic si Comercial din Bucuresti a fost reacreditata.

Lucrarea de fața a fost elaborata de un colectiv de cadre didactice al Facultații de Management Turistic și Comercial București, din cadrul Universitații Creștine „Dimitrie Cantemir” și are drept scop familiarizarea studenților de la programul de studii universitare de licența „Economia Comerțului, Turismului si Serviciilor”cu subiectele tip grila pentru proba scrisa a examenului de licența.

In scopul sprijinirii absolventilor pentru obtinerea unor rezultate deosebite, lucrarea conține un numar de 900 de subiecte tip grila (cu patru raspunsuri, din care se alege o singura varianta), și reprezinta o baza de date pentru proba scrisa a examenului de licența care se susține la finalul programului de studii universitare.

Subiectele tip grila elaborate vizeaza cunoștințele asimilate de catre studenți in cadrul urmatoarelor discipline: Economia serviciilor; Fundamentele stiintei marfurilor; Economie comerciala; Economia turismului; Resurse si destinatii turistice; Economia si gestiunea intreprinderii; Management; Managementul resurselor umane; Managementul calitatii; Marketing; Cercetari de marketing; Tehnici promotionale; Comunicare si negociere in afaceri. In lucrare se evidențiaza tematica corespunzatoare fiecarei discipline și sursele bibliografice aferente acestora iar la finalul lucrarii sunt prezentare variantele corespunzatoare de raspuns pentru fiecare din subiectele tip grila elaborate. Uram tuturor absolvenților Facultații de Management Turistic și Comercial București, din cadrul Universitații Creștine „Dimitrie Cantemir” succes la examenul de licența!

Informații suplimentare

Titlu

Teste- Grila Pentru examenul de licenta la specializarea Economia Comertului,Turismului si Serviciilor. Editie revizuita

Preț

35,00

ISBN

978-606-26-0583-4

Format

Academic

Pagini

188

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Teste- Grila Pentru examenul de licenta la specializarea Economia Comertului,Turismului si Serviciilor. Editie revizuita”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON