Prouniversitaria.ro

USAMV Cluj-Napoca organizează o nouă sesiune de admitere la licență și masterat

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca a anunțat că organizează a doua sesiune de admitere, în perioada 6-22 septembrie 2021, pentru locurile disponibile la nivel de studiu licență și masterat.

Oferta educațională a USAMV Cluj-Napoca la nivel de licență pentru a doua sesiune de admitere din acest an, pe domenii de studiu și programe de studiu, poate fi consultată aici. Numărul locurilor disponibile va fi actualizat săptămânal, conform calendarului de admitere.

Înscrierile se pot face on-line, dar și on-site, în campusul universității, unde cei care doresc să studieze la USAMV Cluj-Napoca sunt așteptați zilnic, de luni și până vineri, între orele 8.00 – 16.00.

Media de la Bacalaureat are o pondere de 100% pentru admiterea la nivel de studii de licență, cu excepția domeniului Biotehnologii de la Facultatea de Zootehnie și Biotehnologii, unde media de la Bacalaureat are o pondere de 90%, iar acesteia i se adaugă și un eseu motivational (10%), respectiv la Facultatea de Medicină Veterinară, unde se dă un examen grilă, în incinta universității. 

Probele de concurs și condițiile de participare pot fi găsite aici.

Calendarul de admitere are aceleași coordonate și pentru studiile la nivel de master. Detaliile de admitere la masterat sunt disponibile aici.

Locurile la Facultatea de Medicină Veterinară, la liniile de studiu în limba engleză și franceză, au fost ocupate în totalitate la sesiunea de admitere din luna iulie.

„USAMV Cluj-Napoca oferă studenților săi condiții moderne pentru învățare în amfiteatre, laboratoare și institutele de cercetare din campus, situat la mică distanță de centrul orașului, dar și pentru practică în fermele/stațiunile proprii sau stațiile pilot. Alte facilități sunt cazările în cămine studențești proprii, dotate cu Internet, săli de bucătărie și spălătorie, acces gratuit la baza sportivă din campus (sală sport/fitness, teren tenis, teren fotbal), cabinete medicale cu servicii gratuite (generalist și stomatologic), cursuri pentru școala de șoferi, cantină-restaurant, precum și biblioteca situată în campus, cu săli spațioase și moderne de studiu”, se arată într-un comunicat al instituției.

„Bursele și simpozioanele studențești cu premii, posibilitatea de a studia în străinătate prin Programul Erasmus +, precum și parteneriatele naționale și internaționale de renume stabilite de USAMV Cluj-Napoca întregesc eforturile comunității sale academice de a oferi tinerilor standarde înalte de studiu și posibilități diversificate de practică în meserii căutate care pot garanta absolvenților cariere de succes”, menționează comunicatul citat.

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON