Cazinou română păcănele mobil gratuit 2023

  1. Promotii Cazinou Spins Gratuite: Multe dintre jocuri vin cu joc gratuit (altfel cunoscut sub numele de joc demo).
  2. Aparate Jocuri De Cazinou 777 - Veniturile loteriei merg la școlile publice din Michigans.
  3. Cel Mai Bun Joc De Spins Gratuite: Jackpoturile mai mici cu o șansă de câștig mai bună ar trebui luate în considerare atunci când este vizat un risc scăzut.

Bonusuri română blackjack fără depunere

Română Ruleta Sigura Online Cu Spinuri Gratuite În 2023 Și Bonusuri De Bun Venit
Pokerul folosește pachetul tipic de cincizeci și două de cărți.
Jocuri Online Păcănele În Limba Română Gratuite În 2023
Acestea sunt deosebit de valoroase pentru jucătorii care cheltuiesc o sumă mare și joacă la Cazinoul online de cel puțin trei ori pe săptămână.
De fapt, o mulțime de oameni încă mai place sa ma uit la turnee de Grand Slam.

Joc ruleta electronica mobilă cazinou

Pacanele Jocuri Gratis
Gradul de utilizare este puțin mai concentrat și sunt adesea puțin mai stabile.
Cel Mai Bun Joc De Aparate De Slot
Regina wild este, de asemenea, simbolul cel mai profitabil în Queens Day Tilt.
Jocuri Română Păcănele Cazinou Gratis

Prouniversitaria.ro

UPB: Studenți de la Automatică și Calculatoare, învingători la „Atos IT Challenge”

România, prin Universitatea Politehnica din București, a cucerit podiumul uneia dintre cele mai redutabile competiții internaționale de inventică, „Atos IT Challenge”, devansând echipele Germaniei și Franței. Denumit generic „Tire2Tire”, proiectul câștigător a fost realizat de o echipă a Facultății de Automatică și Calculatoare a UPB condusă de conf. univ. dr. ing. Daniel Rosner și conf.univ. dr. ing. Iuliu Vasilescu. Învingătorii au primit ca premiu o finanțare de 10.000 de euro pentru a-și dezvolta în continuare start-up-ul.

Ajunsă la cea de-a –X-a ediție, „Atos IT Challenge” a avut , anul acesta, tema “How can digital decarbonize non-digital”, infomează un comunicat al UPB. Studenți din întreaga lume au propus soluții digitale care să sprijine mai multe domenii și inițiative în jurul decarbonizării, ajutând companiile și societatea în ansamblul său să rezolve problemele climatice. În această ediție a competiției s-au înscris peste 144 de echipe, dintre care 14 au prezentat prototipurile lor tehnice în fața juriului de experți din compania Atos, iar 3 echipe au fost selectate în marea finală. Pe locurile II și III în clasamentul finalei s-au clasat echipele reprezentante ale Fh Südwestfahlen, Germania și Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne, Franța. Competiția s-a derulat în format exclusiv on-line, în perioada noiembrie 2020-iulie 2021.

Echipa Tire2Tire s-a evidențiat destul de timpuriu în cadrul colaborării noastre, care a început la Innovation Labs, programul pentru pre-accelerarea start-up-urilor IT inițiat în cadrul Universității Politehnica București. La Innovation Labs, noi identificăm anual studenți cu potențial antreprenorial din cadrul mai multor facultăți ale universității și îi ajutăm să ducă idei dintr-un stadiu incipient până la acela al unui produs care poate fi demonstrat în fața unor investitori, dar și a unor jurii, precum cel din cadrul competiției „Atos IT Challenge”. Eu, în particular, am avut plăcerea de a oferi mentorat echipei, iar energia creativă și imaginația lor non-conformistă m-au convins că au un potențial mare de creștere și că reprezintă o adiție valoroasă la ecosistemul antreprenorial inovativ românesc și regional. Mă bucur că juriul „Atos IT Challenge” a împărtășit această evaluare și le-a recunoscut meritele prin acordarea premiului I. Nu în ultimul rând, reușita tinerilor studenți reprezintă și o recunoaștere a valorii comunității universitare din cadrul UPB, dar și, mai general, a comunității academice românești.

Conf. univ. dr. ing. Daniel Rosner

Echipa formată din studenții Teodora Moraru, Ionuț-Gabriel Oțelea și Tania Bacale, alături de mentorii lor, conf. univ. dr. ing. Daniel Rosner și conf. univ. dr. ing. Iuliu Vasilescu (cărora li s-au alăturat cu 6 luni în urmă și Robert Lică, Cristian Pătru, a câștigat locul I cu proiectul „Tire2Tire” – un dispozitiv hardware care îi ajută pe șoferii de camioane să verifice și să monitorizeze automat starea anvelopelor, reducând astfel cantitatea de combustibil fosil utilizată și minimizând emisiile de carbon ale vehiculelor.

Prototipul propus de echipa română a pornit sub forma unei camere de adâncime montată în pământ peste care treceau mașinile, verificându-se astfel parametri fiecărei anvelope, menționează comunicatul citat. După luni de dezvoltare dispozitivul a devenit un adevărat robot mobil capabil să se plimbe printre roțile vehiculelor și să scaneze cu ajutorul unei serii de senzori și lasere fiecare roată întâlnită. Totul în doar câteva minute, fără pic de efort sau intervenție umană, în timp ce șoferul alimentează!

Postează un comentariu

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON