Jocuri cele mai bune 3d păcănele online

  1. Română Ruletă Populară Nouă În Cazinouri: Dacă locuiți aproape de frontiera de stat, vă recomandăm să vă conectați prin WiFi pentru a evita această situație.
  2. Joacă Sloturile De Cazinou Online În 2023 La Aparate - Natura restrictivă a mai multor geoblocuri de pe Roku Casino face ca informațiile despre site să fie foarte greu de găsit.
  3. Ruletă Electronica Rotiri Gratuite Online 2023: Această recenzie a sloturilor Gears of Fortune are multe de acoperit, așa că haideți să aruncăm o privire la tot ce are de oferit acest joc interesant.

Bonus fara depunere aparate de 3d slot

Jocuri Slot Gratis 2023 Cu Cele Mai Noi Caracteristici Și Teme Populare
Acum, știm că mulți dintre voi pur și simplu doriți să se bucure de un cazinou online în profunzime pentru jocuri de noroc în Kentucky.
Cele Mai Bune Opțiuni De Ruletă Electronică Online Fără Depunere
Jucătorii pot juca Egyptian Dreams Deluxe folosind desktopul, tableta, telefonul mobil.
Nu trebuie să adăugăm că câștigarea datorită lor va aparține foarte mare.

Bonus fara depunere cele mai bune ruletă populară

Blackjack Sigur Gratuite Fara Depunere
Unele dintre instrumentele pe care jucătorii le pot folosi pentru a opri jocurile de noroc cu probleme implică stabilirea limitelor de timp și de depozit, limite totale de pariu, verificări de realitate, autoexcludere voluntară, timeout sau închiderea contului.
Jocuri Blackjack Mobil Online Gratis
Slotul Lucky Stars are 12 simboluri zodiacale în plus față de multiplicator, sălbatic.
Jocuri De Noroc Slot Câștigător Gratis

Prouniversitaria.ro

Universitatea din Oradea: Sumo cu roboți la „International Robotics Championship”

După doi ani, în care evenimentul nu a putut fi organizat din cauza pandemiei, concursul „International Robotics Championship” se va desfășura în perioada de 29 – 30 mai 2022, în incinta Era Shopping Park din Oradea.

Evenimentul, aflat la cea de a X-a ediție, este organizat de către Departamentul de Mecatronică al Facultății de Inginerie Managerială și Tehnologică al Universității din Oradea, fiind susținut de companiile: Celestica, Golde și Allengra.

La ediția 2022 a „International Robotics Championship” sunt înscriși peste 170 de elevi, studenți și specialiști în robotică din toată țara. Participarea este gratuită, Universitatea din Oradea asigurând cazarea și masa concurenților. Premiile depășesc ca valoare suma de 5.000 de euro și constau în echipamente, componente și aparatură.

„Este un concurs de roboți mobili autonomi. Prin definiție, orice vehicul ghidat automat este un robot. Toți roboții participanți la concurs sunt, așadar, autonomi, au un algoritm, inteligență artificială,  fiind programați de către competitori”, a declarat coordonatorul acestui concurs, șef de lucrări dr. ing. Flaviu Birouaș.

Tinerii pasionați de robotică concurează la una sau mai multe din cele 14 categorii ale competiției. În ediția din acest an au fost introduse și probe noi, precum Humanoid Sumo. „În cele 14 categorii, sunt trei categorii de robotică cu lego, cu limita de vârstă de până la 16 ani, avem Line follower junior, până în 18 ani, iar restul probelor sunt fără limită de vârstă. Mai avem probe Mega Sumo, Mini Sumo, Humanoid Sumo, Line Follower Turbo și altele. De asemenea, avem o sesiune Free Style Show Case unde, în fața unei comisii de specialiști din parcul industrial, sunt prezentate aplicații din robotică, invenții și creații proprii. În funcție de punctaj, se stabilește care sunt invențiile premiate”, a precizat șef de lucrări dr. ing. Flaviu Birouaş. În cadrul probelor Line Follower, unde roboții urmăresc autonom linia de parcurs, departajarea se face în funcție de timpul obținut. La competițiile de tip sumo, organizate în regim de turneu, fiecare robot se „luptă” cu fiecare, învingător fiind cel care rămâne ultimul în ring.

Ce am reușit să adăugăm anul acesta concursului este proba Humanoid Challenge, unde avem roboți umanoizi, care trebuie să rezolve anumite sarcini: fie să urce scări, să navigheze un traseu cu pereți, evident, într-un timp cât mai scurt.

Șef de lucrări dr. ing. Flaviu Birouaș

Concursul Robotics Championship a luat ființă în anul 2010 ca o inițiativă a studenților și profesorilor Facultății de Inginerie Managerială și Tehnologică a Universității din Oradea, departamentul de Mecatronică și Robotică, din dorința de a dezvolta abilitățile practice de programare și proiectare în domeniul roboticii. Prin organizarea acestui concurs se urmărește și realizarea de colaborări între studenți și companii din domeniu, în vederea asigurării dezvoltării noilor generații de ingineri, programatori și proiectanți.

Conform organizatorilor, momentul cel mai spectaculos al competiției va avea loc vineri, în jurul orei 12:00, aceasta fiind și ora la care presa poate realiza cele mai interesante imagini sau fotografii.

Postează un comentariu

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON