Prouniversitaria.ro

Universitatea din Oradea deschide anul universitar într-un format hibrid

Universitatea din Oradea, organizează ceremonia de deschidere a anului universitar 2021-2022 într-un format hibrid, impus de normele în vigoare.

Evenimentul va avea loc în data de 1 octombrie 2021, la Sala Polivalentă a Universității din Oradea,  începând cu ora 11:00, se arată într-un comunicat transmis de instituția de învățământ superior.

Ceremonia se va desfășura într-un format restrâns, la ea urmând să ia parte doar reprezentanții conducerii universității, ai Senatului acesteia, decanii și studenții care au obținut cele mai mari note la examenul de admitere.

În acest cadru festiv, rectorul Universității din Oradea, prof. univ. dr. ing. habil. Constantin Bungău, se va adresa tuturor profesorilor și studenților, atât celor prezenți, cât și celor care vor urmări ceremonia online, iar decanii fiecărei facultăți vor înmâna, celor mai buni boboci ai lor, câte un Carnet Studențesc de Excelență.

Evenimentul poate fi urmărit, în direct, prin intermediul transmisiunilor on-line, al paginii de facebook a universității și pe canalul de youtube al acesteia, ce pot fi accesate de pe pagina principală a Universității din Oradea, www.uoradea.ro

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON