Super cele mai bune ruletă fara depunere

  1. Cele Mai Recente Jocuri De Noroc Disponibile În Cazinouri În 2023: Să aruncăm o privire la aceste sloturi În ordine cronologică de eliberare, începând cu cele mai vechi sloturi 3D.
  2. Păcănele Fara Depunere - În consecință, aceste noi simboluri pot duce la noi combinații câștigătoare.
  3. Cazinou Online Fără Depozit Bonusuri Gratuite: Cu douăzeci de linii de plată, rotiri gratuite, o rundă bonus cu premii potențial mari și simboluri stivuite care pot împinge și deveni wilds, există o mulțime de motive pentru a juca.

Jocuri ca la aparate gratis jocuri ca la pacanele 77777

Cele Mai Bune Jocuri De Ruletă Populară Noi Gratis
Având în vedere toate modificările arent probabil să fie schimbat în următoarele săptămâni, dar în creștere mai frecvent în delaware, new jersey, are posibilitatea de sute de milioane de dolari în venituri anuale.
Jocuri Cele Mai Bune Sloturi Video Online Gratis
Parlays cu numeroase Echipe pot oferi unele randamente robuste, dar greu de a alege un singur câștigător, să nu mai vorbim de șapte sau opt.
Dacă nu puteți găsi numărul licenței, cel mai bine este să căutați un alt site de cazino.

Cele mai jucate cazinouri online

Cel Mai Bun Forum Online Pentru Cazinouri Fără Depozit În România
Jucătorii de jocuri mixte au fost efectiv excluși din serie.
Cazinou Fără Depozit Online Bonus Fara Depunere
Furnizorul suedez de jocuri de noroc online a fost achiziționat de William Hill în 2023.
Blackjack Profitabil Gratuit Fără Depunere Pentru Începători

Prouniversitaria.ro

Universitatea Babeș-Bolyai are o nouă Cartă

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) are, prin votul final al Senatului, o nouă Cartă, profund revizuită față de edițiile anterioare, pe linia universităților internaționale moderne, de talie mondială (de tip world-class), se arată într-un comunicat al instituției de învățământ superior.

„Carta unei universități este Actul său fundamental, Constituția sa! Mulțumesc Senatului UBB pentru deschiderea arătată propunerii rectorului de a revizui Carta UBB, astfel încât să ne ancorăm mai bine în practicile academice internaționale de tip world-class și să fim mai puțin dependenți de fluctuațiile legislative naționale, întărindu-ne astfel autonomia universitară, referințele la normele academice internaționale clasice și stabile și posibilitatea de a implementa mai eficient Programul ProUBBPlus”, a declarat rectorul UBB, prof. univ. dr. Daniel David

„Nu în ultimul rând, ne-am recuperat mai bine tradiția academică, prin cele două Zile ale Universității – 12 mai 1581 și 3 noiembrie 1919 – și prin reasumarea numelui tradițional, și anume Universitas Claudiopolitana”, a mai spus Daniel David.

La rândul său, președintele Senatului UBB, prof. univ. dr. Florin Streteanu, a arătat că noua formă a Cartei „reflectă mai bine valorile înscrise în deviza Universității noastre – Tradiție și Excelență”. În opinia acestuia, documentul adoptat „valorizează mai bine tradiția asumată a Universității și consolidează cadrul instituțional necesar unei universități de talie internațională”.

Vreau să mulțumesc, pentru efortul depus în acest demers, membrilor Comisiei de elaborare a proiectului de revizuire, colegilor din Senat și Rectorat, precum și celorlalți membri ai comunității noastre academice care pe parcursul dezbaterii publice au contribuit cu observații și propuneri la definitivarea proiectului. La finalul acestui demers Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca are o Cartă modernă, adaptată exigențelor academice internaționale în cadrul legislativ național, apreciată și de Ministerul Educației, care a avizat fără observații forma aprobată de către Senat.

Prof. univ. dr. Florin Streteanu

UBB este universitatea cu tradiția academică cea mai veche din România (începută acum 440 de ani – 1581), reprezentând cea mai mare comunitate academică din țară (cu peste 55.000 de oameni, din 15 localități și 11 județe). De mai mulți ani, Universitatea ocupă primele poziții în țară în rankingurile internaționale globale și pe domenii, aflându-se constant între primele 5% universități ale lumii. Din 2020, UBB a fost acceptată în GUILD, organizația unora din cele mai prestigioase universități europene „world-class/research-intensive”.

Postează un comentariu

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON