Case pariuri online licentiate

  1. Aparate De Cazinou Online Slot Fără Depozitri: Șansele în blackjack live sunt chiar mai mari decât în versiunile electronice ale acestuia, deci nu e de mirare că le place această versiune a jocului.
  2. Română Ruletă Gratis - Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că jocurile de masă și jocurile cu dealer live nu contribuie la cerințele de pariere.
  3. Blackjack Profitabil Online Bonus Fara Depunere Cazinou: Un jackpot progresiv este un jackpot care crește de fiecare dată când jocul este jucat, dar nu a câștigat.

Casa pariuri online romania

Cele Mai Mari Cazinouri Din Bucuresti
Mulți începători în jocurile de noroc online se grăbesc când vine vorba de alegerea unui site de cazinou online.
Cele Mai Bune Păcănele Mobil Bonus Fara Depunere Cazinou
De asemenea, jocul din acest cazinou este disponibil și de pe dispozitive mobile.
S-ar putea să nu fie suficient de rapid pentru a readuce Turiștii internaționali în curând, dar cel puțin Vegas este acum sub numărul de infecții al populației generale din SUA.

Rotiri gratuite online pe bani

Cele Mai Bune Aplicații De Blackjack Mobil Gratuite Online
Au fost câteva jocuri care rulează când m-am uitat ultima dată.
Jocuri De Noroc Cu Castiguri Reale Online
Aniversare folosind 'puterile' pe care ți le oferă jocul, precum și puterile 'frenezie' care sunt deblocate pe măsură ce progresezi prin joc.
Română Cum Să Obții Rotiri Gratuite Pe Bani Reali La Cazinouri Online

Prouniversitaria.ro

Un grup de absolvenți și doctoranzi ai Universității “Ștefan cel Mare” din Suceava au vizitat Distileriile Alexandrion Saber 1789, în cadrul parteneriatului dintre Alexandrion Group și instituția de învățământ superior

Un grup format din absolvenți, promoția 2022, și doctoranzi ai Facultății de Inginerie Alimentară din cadrul Universității “Ștefan cel Mare” din Suceava, proveniți din Ucraina și Republica Moldova, au vizitat, pe 21 iulie, Distileriile Alexandrion Saber 1789 din Pleașa (jud. Prahova), unde se produce și Carpathian Single Malt. Vizita tinerilor, însoțiți de profesori, are loc în cadrul parteneriatului dintre Alexandrion Group și instituția de învățământ superior.

by © Ciprian Vladut – www.cipane.com

Oaspeții au vizitat toate zonele cheie ale distileriei, unde au primit informații relevante despre etapele întregului proces de producție și le-au fost prezentate utilajele, instalațiile și suportul logistic implicate în întregul lanț de activități.  Mai mult, ei au avut oportunitatea de a afla direct de la unii dintre foștii lor colegi, absolvenți ai aceleiași facultăți și actuali angajați ai Grupului, care sunt provocările lor profesionale de zi cu zi, în ce proiecte interesante sunt implicați și ce obiective au pe termen lung.

Doi dintre absolvenții care au făcut parte din grup, cetățeni ucrainieni veniți la studii în țara noastră, sunt beneficiarii suportului financiar oferit de Alexandrion Group, prin intermediul Fundației Alexandrion, până la finalizarea studiilor postuniversitare la Universitatea “Ștefan cel Mare” din Suceava. Alexandrion Group s-a implicat puternic, încă de la început, în susținerea celor afectați de situația din Ucraina, printr-o serie de acțiuni umanitare derulate prin intermediul Fundației Alexandrion, inclusiv prin contactarea universităților din mai multe zone ale țării, printre care și Suceava, pentru a derula în parteneriat, programe de susținere a studenților, masteranzilor și doctoranzilor din Ucraina care studiază în România. Vizita la Distileriile Alexandrion Saber 1789 este legată și de această inițiativă.

De asemenea, Alexandrion Group le oferă acestor tineri opțiunea de a-și începe parcursul profesional în una dintre unitățile de producție ale Grupului, din România sau din străinătate.

“Susținerea domeniului educației și a celor care doresc să își continue studiile pentru a-și construi un viitor profesional frumos este una dintre prioritățile pe care Alexandrion Group și Fundația Alexandrion le au încă de la începuturi. Numeroasele proiecte derulate de Fundația Alexandrion de-a lungul anilor, care au avut educația în prim-plan, ne-au adus multe satisfacții și convingerea că avem o contribuție importantă la dezvoltarea țării noastre. Studenții care au vizitat Distileriile Alexandrion Saber 1789, unul dintre cele mai moderne și mari centre de îmbuteliere din Europa de Sud-Est, sunt tineri cu capacități intelectuale deosebite, ambiție și suflete speciale, care trebuie să aibă acces la cât mai multe oportunități de a-și continua planurile de dezvoltare profesională și personală, pentru a avea un viitor cât mai aproape de ceea ce au visat înainte de declanșarea războiului. Ne dorim ca prin sponsorizări, programe de internship și crearea de locuri de muncă în cadrul grupului, să putem să îi sprijinim cât mai mult să își construiască viața pe care și-o doresc”, a declarat dl. Nawaf Salameh, Președinte Fondator Alexandrion Group și Președinte al Fundației Alexandrion.

Fundația Alexandrion a pus la dispoziția autorităților române întregul spațiu ocupat ȋn trecut de Distileriile SABER 1789 din Rădăuți (județul Suceava) pentru a fi organizat în vederea sprijinirii refugiaților ucraineni. De asemenea, grupul susține partenerii de afaceri din Ucraina care doresc să își continue afacerile, din România, facilitând accesul acestora la instrumentele de business necesare.

***

Despre Alexandrion Group

Alexandrion Group este lider în producția și distribuția de băuturi spirtoase și vinuri în România și singurul producător de single malt din țară. Grupul are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale, producând unele dintre cele mai puternice mărci din România, la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789, recunoscute atât la nivel național, cât și internațional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5* și 7*, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova precum și alte produse care au asigurat Grupului poziția de lider al pieței de băuturi spirtoase și tradiționale din România. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri, liniștite și spumante. Pentru mai multe informații, accesați www.alexandriongroup.com.

Despre Fundația Alexandrion

Fundația Alexandrion a fost înființată că urmare a numeroaselor activități sociale desfășurate de companiile din cadrul Alexandrion Group. Sub umbrela Fundației Alexandrion se derulează proiecte de peste 20 de ani. Fundația Alexandrion urmează evoluția Alexandrion Group. Fundația Alexandrion susține activ cultura din 2014, prin intermediul Premiilor Constantin Brâncoveanu și onorează excelența prin intermediul premiilor Constantin Brâncoveanu Diaspora și Constantin Brâncoveanu Internațional Awards. Prin premiile Matei Brâncoveanu, Fundația Alexandrion recunoaște potențialul de dezvoltare al tinerilor, pentru cercetare și realizări excepționale în domeniul lor de activitate. De-a lungul timpului, Fundația și-a pus amprenta și în susținerea performanțelor sportului românesc. Trofeele Alexandrion premiază performanța internațională a sportivilor români din 2016. Fundația a fost alături de Comitetul Olimpic și Sportiv Român la Olimpiade, din 2004 până în 2012, în încercarea de a încuraja tinerii sportivi să obțină cele mai bune rezultate.

by © Ciprian Vladut – www.cipane.com

 

 

 

Postează un comentariu

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON