Prouniversitaria.ro

UMFST: Zilele Universității, peste 70 de evenimente. „E pluribus unum!”

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș (UMFST) organizează, în perioada 6 – 10 decembrie 2021, Zilele Universității, un eveniment cu tradiție la care este invitată să participe întreaga comunitate academică.

„În ciuda condițiilor actuale de desfășurare, în sistem onsite, online sau hibrid se vor desfășura, în cele 5 zile, peste 70 de evenimente deosebite, diferite, în funcție de specificul fiecărei facultăți dar și comune pentru întreaga universitate”, a scris, pe pagina sa de Facebook, rectorul UMFST Târgu Mureş, prof. dr. Leonard Azamfirei.

„Simpozioane, workshop-uri, manifestări culturale susținute de studenți, momente festive și multe alte activități vor fi susținute atât de membrii comunității academice târgumureșene dar și de personalități de prestigiu din țară și de peste hotare”, a menționat rectorul UMFST.

El a spus că privește „cu speranță spre vremurile în care vom reveni la normalitatea unei vieți universitare nestingherită de pandemie”, precizând că instituția de învățământ superior face „tot ce este posibil” pentru o apropiere de această normalitate.

„O universitate înseamnă viață, schimburi de idei, interacțiune și internaționalizare. Înseamnă studenți, cadre didactice și o societate căreia mediul universitar are rostul de a-i da o dimensiune creativă. E pluribus unum!”, a subliniat Leonard Azamfirei.

Calendarul complet al desfășurării evenimentelor din cadrul Zilelor UMFST

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON