Prouniversitaria.ro

UMFCD: Consultații gratuite în endocrinologie și dermatologie pe Litoral

Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București (UMFCD) derulează, săptămâna aceasta, campania de prevenție “Asumă-ți să fii sănătos!”. În cadrul inițiativei, turiștii prezenți în cinci stațiuni de la Malul Mării Negre vor beneficia de consultații gratuite în specialitățile endocrinologie și dermatologie.

Campania, ce va fi realizată în parteneriat cu Societatea Română de Endocrinologie (SRE) și Societatea Română de Dermatologie (SRD), cu sprijinul Direcției de Sănătate Publică din Constanța și al Ministerului Apărării Naționale, se va derula în perioada 16-20 august și va beneficia de voluntariatul medicilor rezidenți și specialiști, precum și de suportul coordonatorilor principali ai acestui eveniment : Prof. Univ. Dr. Viorel Jinga, Rector al UMFCD, Prof.Univ.Dr. Cătălina Poiană, Prorector al UMFCD și Președinte al SRE, Dr. Alin Nicolescu , Secretar General SRD, Conf.Univ.Dr. Magda Constantin, precum și Ec. Cristina Ecaterina Schipor, Director Executiv al DSP Constanța.

La nivelul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București ne-am propus să ducem medicina de prevenție în cât mai multe programe și campanii sustenabile menite să-i protejeze pe cei din jurul nostru și în acest context ne-am îndreptat anul acesta, în premieră, Campania – Asumă-ți să fii sănătos!- către litoralul românesc unde toți cei aflați în vacanță vor putea beneficia de consultații gratuite integrate în două importante specialități medicale. Pentru realizarea acestui important proiect nu pot decât să le mulțumesc tuturor partenerilor noștri și am convingerea că foarte mulți dintre cei aflați în vacanță în această perioadă pe litoralul românesc se vor responsabiliza și vor trece pragul campaniei noastre de prevenție.

Prof. Univ. Dr. Viorel Jinga, Rector al  UMFCD

Pe parcursul celor cinci zile ale campaniei, toți cei care doresc să beneficieze gratuit de consultații dermatologice și endocrinologice vor putea apela la profesionalismul celor 24 de medici (rezidenți și specialiști) care vor fi prezenți în cele cinci puncte de lucru special amenajate (corturi spațioase ale MApN pe care vor fi afișate bannere ale campaniei) în următoarele stațiuni: Costinesti, Neptun, Saturn, Mangalia și Vama Veche. Consultațiile se vor face în perioada 16-20 august în intervalele orare 09.00 – 12.00 si 15.00 – 18.00.

Corturile vor fi amplasate lângă următoarele repere:

1. Baze salvare acvatică-salvamar și punct de prim ajutor –plajă Neptun

2.  Baze salvare acvatică-salvamar și punct de prim ajutor – plajă Mangalia

3. Baze salvare acvatică-salvamar și punct de prim ajutor –plajă Vama Veche

4.  Containere Smurd-ISU- plajă Costinești

5.  Containere Smurd-ISU- plajă Saturn

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON