Prouniversitaria.ro

Sorin Cîmpeanu a felicitat AutoVortex pentru performanța de la St. Petersburg

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a felicitat echipa de robotică AutoVortex, care s-a clasat pe locul al doilea la Turneul regional de la Sankt Petersburg, desfăşurat în acest weekend.

„Felicit echipa de robotică AutoVortex pentru excelenta performanţă înregistrată la Turneul regional de la Sankt Petersburg (26-27 februarie), cu atât mai mult cu cât această calificare în finala Campionatului a fost obţinută în condiţii competiţionale atipice! În contextul dat, clasarea pe locul al doilea într-un turneu cu 21 echipe participante este un rezultat remarcabil, care face cinste României!”, a transmis ministrul, conform Agerpres.

El a subliniat că cei şapte membri ai echipei, şase elevi şi o studentă, în coordonarea profesorului Ionuţ Valentin Panea (Academia de Studii Economice din Bucureşti & Universitatea Politehnica Bucureşti), au avut o experienţă care îi va face şi mai puternici.

Ministrul și-a exprimat convingerea că această performanță „va fi urmată de alte rezultate de excepţie” în competiţiile viitoare. „AutoVortex are deja o tradiţie în acest sens şi sunt încrezător că va fi confirmată şi dusă mai departe!”, a mai spus Sorin Cîmpeanu.

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON