Prouniversitaria.ro

Olimpiada studenților străini la Universitatea din Oradea

Studenții străini ai Universității din Oradea au participat la o serie de evenimente sportive, desfășurate sâmbătă, 16 aprilie 2022, sub organizarea Biroului Admitere 365.

„Prin astfel de competiții, prietenești, ne dorim să încurajăm un stil de viață sănătos și interacțiunea cu studenții străini”, spune Corina Ardelean, șefa Biroului Admitere 365 al Universității din Oradea.

Pe parcursul a nu mai puțin de șapte ore, cei circa 50 de studenți străini care au luat parte la mica olimpiadă s-au întrecut în competiții organizate la discipline ca: volei, tenis de masă, fotbal, baschet, aerobic ori „Rațele și vânătorii” sau „X și 0”. Toți participanții au avut parte de premii, apă și produse de nutriție sportivă, asigurate de către Universitate.

Chiar dacă vremea nu a ținut cu noi, ne-am dorit să întâmpinăm primăvara pe terenul de sport. Studenții străini s-au bucurat de o zi petrecută în mișcare și, ne place să credem, au adăugat încă o serie de amintiri plăcute celor legate de anii petrecuți în facultate.

Corina Ardelean

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Asociația „Filantropia” Oradea, în cadrul proiectului AIM – „Acțiuni de integrare a migranților din Regiunea 5”, număr referat FAMI 20.02.01.02.(05).

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON