Descarca jocuri română online păcănele gratis 2023

  1. Jocuri De Cazinou Online Cu Bani Reali: Brand noi cazinouri online apar din când în când, și esti lipsesc pe o mulțime de emoție, dacă nu le verifica.
  2. Jocuri Cele Mai Bune Ruleta Electronica Aparate 2023 - Ca la fiecare promoție, și la Casa Pariurilor bonus fără depunere există anumite condiții pe care trebuie să le îndeplinești pentru a putea retrage banii sau chiar a profita de ofertă..
  3. Descărcare Spins Gratuite La Cazinouri Online În România: Ce este cel mai bine este că aceste oferte sunt din fericire fără prea mulți termeni și Condiții enervante.

Bonus fara depunere ruletă

Română Cazinouri Online Cu Jocuri De Păcănele Electronice În 2023
Dar dacă aveți norocul să câștigați rotiri gratuite, va merita, deoarece acestea nu sunt rotiri gratuite obișnuite.
Joc Cele Mai Bune Păcănele Electronic
În general, jocurile cash nu atrag la fel de mulți jucători ca turneele.
Dacă nu sunteți familiarizați cu cerințele de pariere, puteți găsi, de asemenea, tot ce trebuie să știți pe pagina noastră cerințe de pariere aici.

Cele mai bune ruletă electronica 777 gratis

Câștiguri Din Rotiri Gratuite În 2023
Există un total de patru bonusuri pentru a vă bucura după ce faceți depunerea.
Gratuite Blackjack Pentru Bani Gratis 2023
Lansat în 2023, TeleVega este un cazinou online în creștere.
Joc Cele Mai Bune Aparate De Slot Gratis Cu Cele Mai Bune Rating-Uri Și Bonusuri

Prouniversitaria.ro

Jurnal psihopedagogic. Tehnici de comunicare cu elevii adolescenţi

Autor: Bogdan ANDRONACHE

Cum este meseria de profesor de liceu, cum sunt elevii adolescenți? Sunt doar doua dintre temele in jurul cărora gravitează fragmentele din acest jurnal de colecționar.

Portretele unor dascăli autentici din mitologie, literatură, film sau realitate au fost un reper modelator, un etalon de experiența profesională, care a potentat și șlefuit meșteșugul frust al începutului de drum didactic.

Cartea este un ghid practic de comunicare cu elevii adolescenți, fără severități teoretice sau intonații moralizatoare, o mărturie a unor situații dramatice sau amuzante cu care orice profesor din preuniversitar se confruntă zilnic, o poveste reconfortantă despre viața de liceu care poate aduce un strop de nostalgie celor care n-au uitat încă clocotul adolescenței.

„Sunteţi curioşi să aflaţi ce înseamnă meseria de profesor de liceu?” – ne întreabă autorul. „Ştiu că v-aţi făcut deja o idee, aveţi zugrăvită în minte o scenă nostalgică peste care susură melodia Ani de liceu, figura profesorului favorit e zugrăvită la catedră, dascăli în costume ponosite cu nimb deasupra capului, profesori în etate, care numără anii până când vor ieşi la pensie, pe degetele de la o mână, cu alură de bunici desprinşi din poeziile lui Ion Pillat, captivi în mijlocul adolescenţilor de astăzi ca între Scylla şi Carybda” – ne spune el.

Cum arată o poveste a unui profesor de liceu şi care sunt peripeţiile cu care se confruntă în fiecare zi? Meseria de profesor se şlefuieşte în timp, învăţând pe viu de la câţiva maeştri, trăgând cu ochiul la modelele din filme şi din cărţi, înţelegând că elevul nu este adult, ci este adolescent şi, mai ales, lucrând cu tine însuţi, consideră Bogdan Andronache.

Îi ține minte profesorul pe toți cei cărora le-a îndrumat pașii în aventura cunoașterii? „În primii ani, memoria legată de foştii elevi lucrează brici, ca un calculator cu cea mai nouă configuraţie şi cu update-urile făcute periodic. Un absolvent de liceu, după ce termină facultatea, face o vizită unui fost profesor, observă cu mândrie că fostul dascăl îşi aminteşte până şi de ziua în care i-a dat o notă mică. Dacă îl vizitează însă peste zece ani, constată cu amărăciune că trebuie să dea detalii suplimentare ca profesorul să-şi aducă aminte de el – anul bacalaureatului, cine i-a fost diriginte, unde a avut sala de clasă”, explică Bogdan Andronache.

Astfel, la 20 de clase şi 500 de elevi pe an, portretele foştilor elevi şi precizia localizării lor în arhitectura colectivului încep să se vadă ca printr-o ceaţă.

Despre autor

Bogdan Andronache este profesor de geografie la Colegiul de Poștă şi Telecomunicații Gheorghe Airinei, sector 6, București (2005 – prezent). Studii: Facultatea de Geografie din cadrul Universității București (2005), Colegiul Național Mircea cel Bătrân din Râmnicu Vâlcea (2001). Carte publicată anterior: Al cincilea anotimp, București: Editura Sigma, 2015.

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON