Cele mai bune aparate de cazinou 3d slot gratuit 2023

  1. Cum Sa Joci La Aparatele De Sloturi Si Sa Castigi Online In 2023: Anterior, am explicat că de locuri de muncă este un joc de mare pentru a începe cu datorită sale.
  2. Cazinou Online Cu Sloturi Gratuite Fără Depozit - Desigur, există și întrebarea în care cazinourile online atrage un bonus cashback.
  3. Jocuri De Cazinou Fără Depozit Online 777: Din păcate, răspunsul va fi negativ, deoarece Guvernul din Singapore nu este sigur că legalizarea jocurilor de noroc virtuale va avea un efect pozitiv asupra rezidenților locali.

Cele mai jucate păcănele electronic 2023

Cazinouri Online Cu Bani Reali In Romania
Acestea oferă adesea animație extinsă și video, oferind în același timp un joc complex cu runde bonus pe al doilea ecran.
Bonus Fara Depunere Aparate De Slot Câștigător
Am făcut cercetările noastre aprofundate și am venit cu următoarele cazinouri online de top, unde puteți juca în siguranță Bonanza slot.
Unul dintre obiectivele noastre aici, la listări de cazinou Online, nu este doar de a oferi jucătorilor în profunzime și cuprinzătoare comentarii cazinou online.

Română aparate de slot cu bonus fara depunere

Jocuri De Noroc Populare Online Cu Cazinou 2023
Tot ce trebuie să faceți pentru a obține un cod de bonus este să consultați recenziile OddsSeekers despre cazinourile online din Michigan, să copiați codul promoțional și să urmați linkul afiliat, introduceți codul promoțional în formularul de înscriere a contului și urmați instrucțiunile cazinourilor.
Cele Mai Bune Sloturi Cazinou
Această vrăjitoare frumoasă stă în partea stângă a rolelor, ținând o piramidă aurie în aer subțire între mâini.
Redeschidere Jocuri De Noroc

Prouniversitaria.ro

Generaţia Z: 30% din tinerii care vor să se angajeze în România aleg profesii tehnice

O pondere de 30% dintre tinerii cu vârste între 16 şi 24 de ani (Generaţia Z), care vor să se angajeze în România, îşi doresc să lucreze în domenii tehnice precum: IT, software, hardware, inteligenţă artificială, gaming, inginerie, electronică sau telecomunicaţii, arată rezultatele studiului „Insights PulseZ”, publicat vineri.

Conform cercetării de specialitate, realizată de IZI data și citată de Agerpres, unul din trei tineri plănuieşte să se angajeze în România, în timp ce 21% vor să îşi continue studiile tot în ţară. În acelaşi timp, 12% dintre respondenţi au afirmat că vor să lucreze în străinătate, iar într-o pondere similară vor să-şi deschidă o afacere.

Atunci când îşi aleg angajatorul, pentru tinerii din Generaţia Z contează cel mai mult să le placă ceea ce fac (82%), echipa şi atmosfera de lucru (63%) şi pachetul salarial şi flexibilitatea programului (60%).

În ceea ce priveşte domeniul de activitate preferat, studiul arată că, dacă în 2020, unul din doi tineri îşi dorea să fie antreprenor sau manager, în acest an, pe lângă domeniile tehnice care cumulează opţiunile a 30% dintre respondenţi, domeniile umaniste precum psihologie, resurse umane sunt alese de unul din patru dintre respondenţi. Următoarele opţiuni profesionale vizează medicină/wellbeing (17%) şi educaţie/training (15%).

Dintre cei care ar alege să lucreze în domenii tehnice, 70% sunt băieţi, iar 59% dintre ei spun că îşi doresc să înveţe mai multe lucruri ce ţin de domeniul tehnologiei (programare, robotică) pentru a se dezvolta (faţă de 37% la nivelul general al eşantionului). O altă competenţă ce se doreşte a fi dobândită de 39% dintre reprezentanţii acestui segment este munca în echipă, semnificativ mai mult faţă de procentul de 26% la nivel de eşantion.

„Interesant este şi faptul că 44% dintre cei care doresc să lucreze în domenii tehnice vor să se angajeze în România, mult mai mulţi faţă de nivelul eşantionului total (30%). Pentru ei, să le placă ceea ce fac este cel mai important (76%), alături de împlinirea personală (52%). Viitorii ingineri şi IT-şti studiază la un profil real în prezent (91%) şi majoritatea dintre ei stau cei mai mult pe Instagram (27%)”, notează sursa citată.

Când vine vorba despre ce îi motivează pe tineri în viaţă, pe primul loc se află împlinirea personală (55%), urmată de independenţa financiară (50%) şi de sănătate (43%). În plus, creşte nevoia de dezvoltare psihică şi emoţională (36%, faţă de 31% în 2020) şi scade ca număr de menţiuni ideea de a avea o carieră de succes (31%, faţă de 36% în 2020).

Raportul Insights PulseZ 2021 poate fi descărcat aici

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON