Casa de pariuri online

  1. Păcănele Noi Gratis: Primele fapte care trebuie să acorde atenție sunt.
  2. Cele Mai Jucate Cele Mai Bune Blackjack Sigur - Consumatorii au fost nevoiți să-și împărtășească datele financiare cu comercianții, care au fost uneori supuși atacurilor cibernetice și furtului, precum și unii dintre ei fiind lipsiți de scrupule.
  3. Carti De Joc Pentru Cazinouri Online In Romania: Jucătorii se pot alătura live Blackjack jocuri pariu minim cu un gameplay uimitoare, grafica nebun, și atrăgătoare Blackjack oferte de pariu minim, face niște bani reali, și să scape cu un jackpot substanțial.

Jocuri cele mai bune aparate de cazinou 3d slot cu fructe gratis 2023

Jocuri Păcănele De Cazinou Gratuite Pe Dispozitive Mobile Fără Depozit
În primul rând, cele mai bune cazinouri online licențiate cu soft legal.
Blackjack Online În 2023 Cele Mai Bune Opțiuni
Deci, clienții pot păstra o minte egală și pot fi siguri de siguranța datelor lor personale și bancare.
Potențialul câștigător este destul de mare, cu până la 810,000 de monede ori miza liniei de plată dintr-o singură rotire, ceea ce este o cifră de văzut în cazul în care mașina face o secvență completă de plăți.

Jocuri cu cele mai bune blackjack sigur noi

Od Bonus Casino Pentru Jucătorii Din România
Dacă simțiți că puteți contribui la acest site cu conținut unic pe care doriți să îl publicați, vă rugăm să ne contactați mai jos.
Cele Mai Bune Blackjack Electronic Rotiri Gratuite 2023
Dl Q bingo și sloturi este distractiv de a juca, Simplu și plin de freebies.
Cele Mai Bune Sloturi Netbet Cu Tematică De Sport

Prouniversitaria.ro

Congresul UMFCD, la a noua ediție. Record de participanți, peste 11.000

A noua ediție a Congresului Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București (UMFCD) a debutat joi, 25 noiembrie, ora 9, în format hibrid, și va înregistra, după estimările organizatorilor, un nou record al numărului de participanți, peste 11.000 de studenți, medici rezidenți, medici specialiști, medici primari din toate specialitățile, farmaciști, cercetători științifici și cadre didactice universitare.

Această a-IX-a ediție aCongresului Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București cuprinde o serie largă de sesiuni tematice dedicate celor mai recente descoperiri din medicină, prezentate de personalități ale cercetării științifice medicale internaționale, renumiți speakeri din Anglia, Italia, Spania, Suedia, Belgia, SUA și România, se arată într-un comunicat al instituției de învățământ superior.

Longevitatea Congresului UMF „Carol Davila” din Bucureşti care atinge anul acesta a IX-a ediție vine să reconfirme ideea de tradiție a acestui amplu eveniment științific cu largă participare internațională, manifestare care, atât prin numărul mare de participanți, prin valoarea speakerilor români și străini, și prin actualitatea lucrărilor ce vor fi prezentate, se arată a fi una de înaltă ținută academică, o dovadă a ascensiunii continue a UMFCD în topurile internaționale de prestigiu, precum TOP Shanghai unde, anul acesta Universitatea noastră se poziționează în intervalul 101-150, în domeniul Științe Medicale- Medicină Clinică.

Prof. Univ. Dr. Viorel Jinga, Rector al UMFCD

In acest an, Congresul UMFCD aduce în fața participanților o reflecție medicala și sociala asupra “Impactului pe termen lung al infecției SARS-CoV-2”, într-o sesiune specială organizată în parteneriat cu Federația Europeană a Academiilor de Medicină- FEAM, moderată de președintele FEAM, Prof. Univ. Dr. Ștefan Constantinescu și de Președintele Senatului Universităţii de Medicina şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti, Prof. Univ. Dr. Dragoș Vinereanu.

Congresul aduce in prim plan experiența profesioniștilor din domeniul medical în cei doi ani de pandemie, cu sesiuni ce abordează integrat consecințele infecției SARS CoV-2 asupra multor patologii și provocările legate de efectele sale la distanță și sechelele pe termen lung. Prin intermediul FEAM, vom discuta cu specialiști din Uniunea Europeana despre influența pandemiei asupra accesului la servicii medicale curative și profilactice, despre impactul asupra sănătății mintale a populației, asupra sistemului de educație și a interacțiunilor sociale, încercând să definim perspectivele de redresare și soluțiile de viitor pentru evitarea altor crize similare. Această abordare interdisciplinară generează un spațiu al comunicării și al deschiderii către progres prin cercetare științifică.

Prof. Univ. Dr. Simona Ruță, Prorector al UMFCD

Întreg evenimentul poate fi urmărit în perioada 25-27 noiembrie 2021, pe platforma online www.congresumf.ro, simultan pe 3 canale de transmisie, iar mulți speakeri și moderatori vor fi prezenți în cele trei ministudiouri amenajate în Palatul Facultății de Medicina din Bucureşti.

Ceremonia oficială de deschidere a Congresului are loc joi, 25 noiembrie, ora 12:30, în prezența unor reprezentanți ai unor instituții de învăţământ superior din România, precum şi ai unor instituții de stat.

“Competiția Tânărului Cercetător”, o nouă provocare

Congresul UMFCD înscrie în programul științific şi “Competiția Tânărului Cercetător”, în cadrul căreia vor fi premiate lucrările ce dovedesc excelența în cercetarea științifică, menționează comunicatul citat.

Lucrările cu autori principali sub 35 de ani, trimise pentru secțiunile de specialități medicale, chirurgicale, preclinice, medicină dentară, farmacie au fost evaluate de către doi recenzori, fără a se cunoaște identitatea autorilor. Lucrările cu mediile cele mai mari din fiecare categorie au fost selectate pentru prezentare în cadrul Congresului, vineri, 26 noiembrie, începând cu ora 8.00, iar juriul fiecărei secțiuni, format din 3 experți în domeniu va selecta câștigătorul, care va beneficia de un premiu constând într-o participare la un congres european.

Congresul UMFCDa reunit până acum, la primele opt ediții (2013-2020), peste 30.000 de participanți și aproximativ 1.300 de lectori (membri ai Academiei Române, profesori, conferențiari, medici).

Evenimentul este creditat cu 18 credite de Educație Medicală Continuă de către Colegiul Medicilor din România, 24 de ore de Educație Farmaceutică Continuă de către Colegiul Farmaciștilor din România și 24 de ore de Educație Medicală Continuă de către Colegiul Medicilor Stomatologi din România.

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON