Lansarea cartii „Starea de sanatate a managementului din Romania in 2011” – Cluj

02 iunie
Lansarea cartii „Starea de sanatate a managementului din Romania in 2011” – Cluj

In data de 08 iunie 2012 la Universitatea Babes Bolyai din Cluj a avut loc lansarea lucrarii „Starea de Sanatate a Managementului din Romania” realizata sub auspiciile Societăţii Academice de Management din România (SAMRO) şi Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR).

La lansare au participat peste 80 de profesori universitari din Romania si strainatate si s-au reliefat elementele de noutate ale lucrarii si indeosebi numeroasele modalitati strategice de perfectionare a managementului din Romania, axate asupra 4 domenii:

– Managementul national
– Managementul agentilor economici
– Managementul administratiei publice centrale si locale
– Managementul consultantei si trainingului managerial.

In cadrul evenimentului au luat cuvantul: prof.univ.dr. Ovidiu Nicolescu – coordonator si autor al lucrarii, prof.univ.dr. Constantin Oprean –Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, prof.univ.dr. Gh. Ionescu – vicepresedinte SAMRO de la Universitatea de Vest din Timisoara, prof.univ.dr. Liviu Ilies – Universitatea din Cluj care au subliniat noutatea si utilitatea deosebita teoretica si aplicativa a lucrarii.
In finalul lansarii a luat cuvantul directorul general al editurii ProUniversitaria, dl. Nicolae Cirstea, care a prezentat aspectele editoriale publicistice seminificative ale acestui volum.

Detalii eveniment

Categoria: Lansări de carte

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON