Lansare „Dictionar de management” – Craiova

07 decembrie
Lansare „Dictionar de management” – Craiova

În data de 17 mai 2012 a avut loc, la Casa Universitarilor din Craiova, lansarea Dicţionarului de management şi a celor 20 de Minidicţionare de management, elaborate de peste 50 de specialişti în management, în principal membrii fondatori ai Societăţii Academice de Management din România (SAMRO).

În prezenţa unui mare număr de cadre didactice şi doctoranzi din Universitatea Craiova, prof.univ.dr. D. Constantinescu şi prof.univ.dr. T. Nistorescu au salutat iniţiativa Filialei Bucureşti a SAMRO de a organiza un asemenea eveniment la Craiova şi au punctat principalele coordonate ale evenimentului publicistic, precum şi valoarea ştiinţifică elevată a lucrării la care s-a lucrat aproape 5 ani de zile.

Prof.univ.dr. Ion Verboncu – unul din coordonatorii volumului – a insistat pe dimensiunea ştiinţifică, pe originalitatea, valoarea şi noutatea acestor cărţi, nelipsită de pe masa de lucru a oricărui cercetător, doctorand, student şi, în general, a specialiştilor în management.

Au fost evidenţiate, pe lângă contribuţiile de excepţie ale corpului de autori şi rolul important al Editurii Pro Universitaria care, cu profesionalism, a asigurat apariţia cărţii în condiţii grafice deosebite.

Prof.univ.dr.Ion VERBONCU

Detalii eveniment

Categoria: Lansări de carte

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON