Poker ca la aparate cu fructe

  1. Jocuri De Noroc Cazinouri: Scufundă-te într-un joc de dublare, acesta este oferit tuturor jucătorilor, cuceriți de jocuri incredibile Sg Digital Wms..
  2. Jocuri Populare Cele Mai Bune Păcănele Cazinou Gratis 2023 - Acest articol vă arată cum să faceți mișcări precum bluffs, check-raise și slowplays în așa fel încât să vă minimizați riscul și să vă îmbunătățiți șansele de a obține profit.
  3. Cele Mai Bune Păcănele Online Gratuite În România 2023: Nu în ultimul rând, cazinoul arată grozav, iar aplicația magazinului său este ușor de descărcat, instalat și utilizat.

Cazinou fără depozit si jocuri de noroc

Bonus Fara Depunere Cele Mai Bune Păcănele Mobil
Există, de asemenea, puncte comp care sunt acumulate în timp ce joacă anumite jocuri.
Cel Mai Bun Site De Cele Mai Bune Ruletă
Nu contează unde și cum doriți să lansați Jocuri Red Tiger.
Da, putem vorbi despre visul pe care l-ai avut care ți-a arătat cine va câștiga jocul, dar asta e cât de departe ar trebui să meargă.

Jocuri cu ruleta sigura noi

Cazinou Web Fără Depozit Sloturi Gratuit
Când vorbim despre industria jocurilor de cazino Microgaming preia conducerea oferind cele mai bune opțiuni de joc slot.
Cele Mai Bune Ruletă Electronica Cazinou Gratis
Mai jos, am compilat o listă cu cele mai frecvente întrebări adresate de cititorii noștri.
Jocuri Cazinou Gratuite Blackjack Electronic Ară 2023

Lansarea cărții „Monografia Mănăstirii Țânculești”: Un eveniment cultural deosebit, organizat de Editura Pro Universitaria la Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea”

24 septembrie
Lansarea cărții „Monografia Mănăstirii Țânculești”: Un eveniment cultural deosebit, organizat de Editura Pro Universitaria la Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea”

Sâmbătă, 27 mai, a avut loc lansarea cărții „Monografia Mănăstirii Țânculești”, scrisă de Gheorghe Stanciu și Claudiu Sorin Stanciu, în sala mare a Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” din Vâlcea. Evenimentul a fost organizat de Editura Pro Universitaria, în colaborare cu Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea, Forumul Cultural al Râmnicului, Asociația Seniorilor din Educație, Știință și Cultură Vâlcea, parteneri ai lansării fiind Ateneul Meșterului Manole și Editura Fântâna lui Manole.

Alocuțiunea de deschidere a fost susținută de conf. univ. dr. Remus Grigorescu, managerul Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul”. Au susținut discursuri, cu acest distins prilej, următorii invitați de onoare: Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Mihai Oprea, prefectul județului Vâlcea, și Andra Bica, vicepreședinte al Consiliului Județean Vâlcea.

Prezentarea monografiei a fost realizată de Dana Căpriceru, redactor-șef al Editurii Pro Universitaria, oferind astfel publicului o perspectivă asupra conținutului și importanței acestei lucrări.

„Monografia de față este un recurs la un mic segment din istoria cea mare a țării în care și Țânculeștiul se înscrie ca parte adăugată a actualei comune Golești. Rezultă de aici dovada de netăgăduit a spiritului viu întărit al localnicilor, începând cu prima fază de organizare a obștilor și apoi a cătunelor, satelor și a comunei rurale, perpetuat și dezvoltat continuu din generație în generație. Monografia satului, a localnicilor și a Mănăstirii Țânculești este ceva ce seamănă cu un testament rezultat din Filocalicul, căutarea, zbaterea în găsirea iconicului acestora, testament asumat și predat generațiilor viitoare”, au menționat autorii.

Programul evenimentului a cuprins diverse momente, începând cu o rugăciune de binecuvântare, urmată de alocuțiuni susținute de preotul Nicolae State-Burluși, ec. Cosmin Constantin Mihai, prof. Mioara Ohâi, dr. ing. Vasile Stanciu, prof. Gheorghița Munteanu, director al Școlii Gimnaziale Golești, Florin Remus Mănoiu, ziarist și fondator al publicației Arena, precum și Valentin Smedescu și Prof. Elena Serghie.

Un moment liric a fost susținut de poetul Constantin Mosor, cetățean de onoare al comunei Golești, iar col. (r) Nicolae Ștefănescu a susținut o prezentare interesantă. Ceremonia s-a încheiat printr-o expoziție de carte, alături de catalogul cu lucrările intelectualilor comunei Golești, prezentată de prof. dr. Gheorghe Deaconu. Lucrarea poate fi precomandată din librăria online a Editurii Pro Universitaria.

Detalii eveniment

Categoria: Lansări de carte

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON