Strategii păcănele electronic

  1. Cele Mai Bune Păcănele Electronice În Cazinouri: Cu toate acestea, vă garantăm că veți căuta să vă extindeți orizonturile înainte de prea mult timp.
  2. Cazinou Online Fără Depozit În România Jocuri Gratuite - Quickfire oferă una dintre cele mai extinse rețele de jackpot progresiv din industrie.
  3. Blackjack Pentru Jocuri De Cazinou Cu Bani Reali În 2023: Au un număr mare de jocuri totale disponibile, dar în principal au o mare selecție de jocuri de ruletă pentru a alege, de asemenea.

Bani din jocuri de cazinou fără depozit online

Joc De Cazinou Ruletă
Caesar joacă rolul lui wild și vine pe rolele 1, 2, 3 și 4.
Jocuri Blackjack Electronic 2023
Acest lucru vă va ajuta să cunoașteți bonusurile oferite și cum să fiți eligibili.
În cazul în care filmul Gladiator a prins într-adevăr interesul multora, după aceea seriile și filmele au început să apară din ce în ce mai mult pe ecrane.

Jocuri populare blackjack sigur cazinou gratis 2023

Cele Mai Bune Bonusuri De Ruletă Electronică Fără Depunere
Vikingii sunt oameni populari cu dezvoltatori de jocuri slot și iată câteva alte titluri pe care le puteți explora.
Jocuri Populare De Cazinou Online Cu Bani Reali 2023
Între timp, trei apariții ale garanției amber că veți găsi unele jocuri gratuite pentru a juca, care au loc într-una din cele trei zone ale celebrului dinosaur park.
Jocuri Română Slot Online

Lansarea cartii „Lumina din clepsidra”

09 iunie
Lansarea cartii „Lumina din clepsidra”

În data de 13 decembrie 2012, ora 14.00, la Academia de Poliţie „Al. I. Cuza” din Bucureşti, doamna prof. univ. dr. Ştefania-Georgeta Ungureanu a lansat cartea „Lumina din clepsidră”.

Cu această ocazie, Editura Neverland a participat alături de colegi, studenţi şi invitaţi ai autoarei la evenimentul mai sus menţionat. Din cadrul Academiei de Politie „Al. I. Cuza” Bucureşti, domnul prof. univ. dr. Radu Nicolae a fost cel care a prezentat recenzia cărţii doamnei prof. univ. dr. Ştefania-Georgeta Ungureanu.

Cartea „Lumina din clepsidră” se prezintă ca o introspecţie psihologică asupra factorului Timp, care ne marchează existenţa, ori de câte ori apare reperul veşniciei drept simbol de cuantificare, de identificare, de „neuitare” a tot ceea ce dăruim şi primim, deopotrivă.

De asemenea, din partea invitaţilor, domnul Viorel Ghiban a remarcat posibilităţile inedite sub care, de fiecare dată, autoarea Ada Sini (pseudonimul doamnei Ungureanu) încearcă şi reuşeşte să dezvăluie valenţe multiple de prezentare a viselor în „realitatea” lor pătrunzătoare.

Şi, nu în ultimul rând, autoarea îndeamnă pe toţi aceia care îndrăznesc să-şi dorească a se identifică cu nemărginirea să aibă curaj în a-şi recunoaşte de fiecare dată limitele viselor şi nu numai.

Detalii eveniment

Categoria: Lansări de carte

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON