Lansarea cartii „Lumina din clepsidra”

08 decembrie
Lansarea cartii „Lumina din clepsidra”

În data de 13 decembrie 2012, ora 14.00, la Academia de Poliţie „Al. I. Cuza” din Bucureşti, doamna prof. univ. dr. Ştefania-Georgeta Ungureanu a lansat cartea „Lumina din clepsidră”.

Cu această ocazie, Editura Neverland a participat alături de colegi, studenţi şi invitaţi ai autoarei la evenimentul mai sus menţionat. Din cadrul Academiei de Politie „Al. I. Cuza” Bucureşti, domnul prof. univ. dr. Radu Nicolae a fost cel care a prezentat recenzia cărţii doamnei prof. univ. dr. Ştefania-Georgeta Ungureanu.

Cartea „Lumina din clepsidră” se prezintă ca o introspecţie psihologică asupra factorului Timp, care ne marchează existenţa, ori de câte ori apare reperul veşniciei drept simbol de cuantificare, de identificare, de „neuitare” a tot ceea ce dăruim şi primim, deopotrivă.

De asemenea, din partea invitaţilor, domnul Viorel Ghiban a remarcat posibilităţile inedite sub care, de fiecare dată, autoarea Ada Sini (pseudonimul doamnei Ungureanu) încearcă şi reuşeşte să dezvăluie valenţe multiple de prezentare a viselor în „realitatea” lor pătrunzătoare.

Şi, nu în ultimul rând, autoarea îndeamnă pe toţi aceia care îndrăznesc să-şi dorească a se identifică cu nemărginirea să aibă curaj în a-şi recunoaşte de fiecare dată limitele viselor şi nu numai.

Detalii eveniment

Categoria: Lansări de carte

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON