Lansare de carte – Normele imperative în dreptul internațional. Jus Cogens

23 martie
Lansare de carte – Normele imperative în dreptul internațional. Jus Cogens

Astăzi, 8 februarie, ora 16:30, la Fundația Europeană Titulescu (Șoseaua Kiseleff, nr. 47, București), va avea loc lansarea volumului ,,Normele imperative in dreptul international. Jus Cogens”, autor: Ion Diaconu.

Ion Diaconu este cercetător și profesor de drept internațional public. A predat Drept internațional public și Drepturile omului la mai multe universități de stat și private din București. A activat mulți ani ca membru ales al unor comitete de experți în domeniul drepturilor omului: Comitetul ONU pentru eliminarea discriminării rasiale, Comitetul consultativ al Consiliului ONU pentru Drepturile Omului, Comitetul Comisiei Economice pentru Europa privind drepturile omului în domeniul mediului și este în prezent membru al Comitetului pentru limbile regionale și minoritare al Consiliului Europei. Este în prezent membru al Comitetului pentru limbile regionale și minoritare al Consiliului Europei. A publicat peste 40 lucrări de autor, inclusiv manuale universitare.

Alături de autor și de reprezentanții editurii Pro Universitaria, la distinsul eveniment vor participa ca invitați speciali: Adrian Năstase, (președintele Fundației Nicolae Titulescu, care va prezida reuniunea) prof. univ. dr. Ion M. Anghel (președintele Asociației ambasadorilor și a diplomaților de carieră din România), Alina Oroșan, (director general în Ministerul Afacerilor Externe și prof. univ. dr. Mircea Duțu (directorul Institutului de cercetări juridice al Academiei Române).

 

Detalii eveniment

Categoria: Lansări de carte

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON