Analiza comportamentala in procesul penal

27 martie
Analiza comportamentala in procesul penal

„Analiza comportamentală în procesul penal” este numele compendiumului prezentat și lansat astăzi, în premieră, la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița.

Autorii primei cărți elaborate în domeniu sunt doctorul în psihologie criminală Tudorel Butoi, inspectorul-șef al Institutului de Studii în Ordine Publică București, Grigore Stolojescu, și lectorul universitar dr. Cristian Eduard Ștefan. Acțiunea a fost onorată de prezența oficialilor județului, ai orașului, dar și a reprezentantului Guvernului în teritoriu, Silviu Hurduzeu.

Cuvinte frumoase despre progresul în domeniul psihologiei criminale au fost rostite de rectorul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, cel care a prefațat și cartea prezentată astăzi. De altfel, generalul de brigadă, prof. univ. dr. Mihai Bădescu, a abordat în cadrul discursului său și aspecte complexe şi de actualitate în contextul modificărilor legislative aduse Codului de procedură penală.

„Ne aflăm în fața unei lucrări cu totul speciale, ce ține de zona exclusivismului. Este prima carte apărută în România pe această temă. Impune prin originalitate și denotă o maturitate a demersului ”, a spus acesta cu prilejul lansării de la Reșița.

Pentru mai multe detalii va invitam sa accesati: www.youtube.com/watch?v=_OnjK-TUfuI‎

Detalii eveniment

Categoria: Pro Universitaria în presă

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON