Prouniversitaria.ro

David Saranga, ambasadorul statului Israel, la Universitatea din Oradea

Excelența Sa, domnul David Saranga, ambasadorul statului Israel în România, va fi oaspetele  Universității din Oradea (UO), marți, 17 mai 2022, informează un comunicat al instituției de învățământ superior.

Cu acest prilej, David Saranga, va susține o conferință pe teme de geopolitică, cu titlul: „Digital and traditional diplomacy”. Înainte de a veni în misiune diplomatică la București, ambasadorul a fost consilier pentru politică externă al președintelui israelian.

„Intervenția Excelenței Sale, domnul David Saranga, se adresează doar studenților și cadrelor didactice ale Universității din Oradea, accesul la eveniment fiind limitat”, menționează comunicatul citat. Alocuțiunea ambasadorului israelian va avea loc de la ora 10:30, în sala de conferințe a Bibliotecii Universității din Oradea.

Vizita ambasadorului statului Israelian la Universitatea din Oradea este, pentru noi, o deosebită onoare. Date fiind competențele domniei sale, conferința va fi, cu siguranță, atât o provocare intelectuală, cât și un real câștig pentru toți cei care vor fi prezenți.

Conf. univ. dr. habil. Sorin Borza, prorectorul UO

Excelența Sa, domnul David Saranga, ambasadorul statului Israel, se află la București din anul 2019, vorbește limba română, iar România a fost și locul primei sale misiuni diplomatice.

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON