Poker fara bani

  1. Cele Mai Bune Jocuri Slots Cazinou Fără Depozit Gratis: Să acorde o atenție la ZAR Casino.
  2. Cele Mai Bune Păcănele Mobil Aparate 2023 - Bonusul principal este bonusul Cleopatra, care este un free-spin care este declanșat de capetele Sfinxului.
  3. Strategii Pentru Pariuri Sigure Și Minimizează Riscurile: Banca este o parte plictisitoare, dar esențială a jocurilor de noroc online și trebuie să o abordăm în recenzia noastră SlotoCash.

Cazinou web rotiri gratuite la înregistrarea fără depunere

Cele Mai Noi Site-Uri De Ruletă Sigură Cu Spins Gratuite 2023
Așadar, căutați recenzii Microgaming, opinii ale experților și comentarii reale ale jucătorilor înainte de a juca pe un site nou - chiar dacă are sloturi Microgaming.
Spins Gratuite Fără Depunere În Cazinouri Online Cu Sloturi În 2023
În plus, dacă nudging wild ajută la formarea unui câștig, pozițiile care nu au contribuit la un câștig sunt convertite în simboluri wild de dimensiuni obișnuite, care pot apoi să scadă pentru a ajuta și a forma mai multe victorii.
Orice fonduri care depășesc vor fi anulate din soldul jucătorilor.

Poker cu bani reali

Cele Mai Bune Sloturi Cazinou
În 5 secunde, veți fi redirecționat către zona numai pentru membri.
Sloturi Jocuri De Cazinou Fără Depozit Online
Pentru o secundă, s-ar putea simți nedumerit.
Bani Din Cazinou Online 2023

Tulburari functionale digestive – actualitati

39,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorie: Cod: 382431Autor: Drug VasileData apariție: 22-11-2016 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Cartea de fața se bazeaza pe o monografie precedenta: “Patologia digestiva funcționala” aparuta in 2004 in Editura “Gr. T. Popa” Iași, din necesitarea actualizarii literaturii de specialitate in domeniu. In 10 ani domeniul a progresat remarcabil. Au aparut noi explicații etiopatogenice care se concentreaza pe factorii genetici, alterarea microbiotei intestinale, precum și pe relația dintre dieta și apariția simptomelor. Metode științifice noi precum studiile genomice (Genome Wide Association Studies – GWAS), studierea microbiotei intestinale sau studierea metabolomului reprezinta metodologii noi aflate in prezent la dispoziția cercetatorilor din domeniu. In deceniul care a trecut de la apariția carții, experiența științifica a dus la modificarea criteriilor de diagnostic al bolilor funcționale digestive. Astfel de la Criteriile Roma I s-a ajuns la criteriile Roma III și se așteapta in 2016 apariția criteriilor Roma IV.

Apariția carții a fost inlesnita de finanțarea oferita de Proiectul POSTDRU –
177733 CHRONEX RD in care s-au desfașurat activitați de cercetare axate pe bolile cronice. Bolile funcționale digestive se prezinta ca un model reprezentativ pentru bolile cu evoluție cronica, iar prin faptul ca pot reprezenta pana la 50% din consultațiile de gastroenterologie reprezinta o problema de sanatate publica. Colectivul de autori este recunoscut pentru expertiza și studiile personale in domeniu. Acesta este alcatuit din cercetatori cu experiența alaturi de care se regasesc postdoctoranzi și doctoranzi pentru care Proiectul CHRONEX-CD a reprezentat cadrul in care și-au putut efectua studiile științifice. Autorii provin din domenii medicale diferite, permițand astfel ca tulburarile funcționale digestive sa fie tratate multidisciplinar. Colectivului de la Iași s-a alaturat colectivul de la UMF Cluj Napoca condus de domnul Prof. dr. Dan Dumitrașcu ceea ce a adus un plus de valoare carții. Colaborarea dintre cele doua colective are un lung istoric, extins și in cadrul acestui proiect CHRONEX- CD.
Respectand structura monografiei precedente, cartea de fața a luat ca reper
criteriile de diagnostic Roma III și s-a imbogațit cu capitole noi care trateaza afecțiunile funcționale pediatrice, rolul geneticii și florei intestinale in patologia funcționala. Capitole noi sunt și cele despre interrelația acestora cu afecțiunile neurologice și respectiv sarcina.

Capitolele existente in monografia precedenta au fost rescrise preluand din
monografia precedenta doar informațiile care și-au menținut valabilitatea. Tehnici de diagnostic noi și valoroase precum impedanța esofagiana, manometria high– resolution, testele respiratorii, capsula endoscopica sau capsula smart-pill pentru evaluarea tranzitului digestiv, testele noi imagistice și-au gasit locul firesc in acest volum, fiind incluse atat intr-un capitol aparte despre explorarile paraclinice cat și in capitolele dedicate fiecarui segment digestiv.
Deosebit de dinamica s-a dovedit evoluția posibilitaților terapiei medicamentoase.
Luand ca reper monografia precedenta ne-am bucurat de apariția unor medicamente noi, dar in același timp nu am putut sa nu remarcam cum medicamente semnalate ca promițatoare nu au confirmat, nemaifiind lansate ulterior pe piața, in timp ce alte medicamente au fost retrase datorita unor efecte adverse evidențiate in timp.
Cu siguranța, cartea pe care o aveți in fața lasa inca multe intrebari fara raspuns, motiv pentru continuarea muncii noastre.

Editor,
Vasile DRUG

Informații suplimentare

Titlu

Tulburari functionale digestive – actualitati

Preț

39,00

ISBN

978-606-26-0420-2

Format

Academic

Pagini

330

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tulburari functionale digestive – actualitati”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON