Română ruletă fara depunere

  1. Bonusuri Casino Fara Depunere 2023: Pe site-ul lor web citează aceste trei domenii ca puncte principale de interes.
  2. Ruletă Online Gratuite 2023 - Al doilea, mai mare în volatilitate, este rotirile morții.
  3. Inscriere Pentru Participarea La Roata Norocului 2023: JustBet ar putea oferi un serviciu de cea mai bună calitate mediocră în unele aspecte ale afacerii lor și acest lucru ar putea atrage jucătorii din SUA să se gândească să-și ia bankroll-ul acolo.

Jocuri slot

Jocuri De Cazinou Cu Blackjack Fără Depunere
Al doilea punct la Yggdrasil Gaming este calitatea generală a sloturilor și viteza de dezvoltare.
Cele Mai Bune Cazinouri Cu Blackjack Sigur Și Gratuit În România
Prin urmare, puteți fi sigur că atunci când jucați cu cărți Copag că vă aflați într-un joc pătrat.
Bonusul fără depunere are unele cerințe de pariere, precum și bonusul de depunere, dar odată ce ați finalizat aceste cerințe, vă puteți retrage câștigurile.

Slot jocuri cazinou online

Poze Din Interiorul Cazinoului Din București
De obicei, cazinourile online extind oferta de bun venit la primele 2, 3, 4 sau chiar 5 depozite.
Cazinou Online Cu Jocuri De Noroc Și Rotiri Gratuite Fără Depozit În 2023
Un cazinou sigur și solid toți fanii se pot bucura de fanii sportului, având în vedere această platformă pentru a paria pe jocuri sportive și de cazino, vor fi încântați să descopere că noul lor model de afaceri nu este doar un truc de marketing.
Ruleta Electronica Populară Jocuri

Teologie si spiritualitate in gandirea si viata sfintilor parinti

32,00 lei

Categorii: , Cod: 7383Autor: Mada TeofanData apariție: 15-04-2013 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Adevarat nu este ceea ce fiecare dintre noi judeca prin logica noastra ingusta, de fapt Adevarul in traditia ortodoxa nu incepe cu sau de la noi. Sa incepem sa cunoastem de la de-Dumnezeu-purtatorii nostri Parinti temeiurile si elementele cele mari care alcatuiesc credinta ortodoxa ca mod de viata. Sfintii ortodoxiei sunt acei oameni despatimiti, luminati si uniti cu Dumnezeu-izvorul frumusetii, ei sunt umanul intreg, trup, suflet si minte. Ei devin indumnezeiti, adica devin frumosi; frumusetea sfinteniei lui Dumnezeu, frumusetea Sfintilor.

Sa simtim inaintea Cuvantului lui Dumnezeu ca suntem neputinciosi, limitati si nu de putine ori chiar falsi. Sa ne apropiem de de-Dumnezeu-purtatorii nostri Parinti pentru a gasi indreptar duhovnicesc si teologic, criteriul adevarului, lumina si discernamant in viata. Ca icoane vii ale Evangheliei, ei ne vor calauzi sa ajungem la intelegerea cuvantului lui Dumnezeu, a comorilor de simtire si gandire ale traditiei noastre sfinte, a tainelor credintei mantuitoare. Ei fac cunoscut etosul Evangheliei, etosul lui Hristos.

Operele lor scrise au mireasma cea incantatoare a Duhului Sfant, sarea cea buna care face cuvintele nepieritoare, pecetea sfintirii si a iubirii de vesnicie. Iisus Hristos ne vorbeste noua prin Duhul, ne mangaie, ne daruieste sanatatea mantuirii. Sfantul Grigorie Palama spune ca adevarata evlavie este „faptul de a nu contesta pe purtatorii-de-Dumnezeu Parinti. Caci teologiile acestor sfinti sunt un hotar si un meterez al adevaratei cinstiri a lui Dumnezeu”. El ne spune tuturor cat de mult ne iubeste Dumnezeu, ei ne arata ca scurgerea vietii noastre trebuie sa fie o respiratie a lui Dumenzeu, un suras copilaresc si ingeresc care bucura pe toti. Chipul nostru trebuie sa straluceasca a bunatate. Sa cunoastem prin har si sa luminam paciuitor lumea pe care o iubim. Sa traim adevarul ca o comuniune a iubirii. Sa ne alaturam inimii poetice sfinte a lui Nicodim Aghioritul si sa spunem: „Doamne, nu ne lasa singuri in gandurile noastre pe noi cei aflati in cautarea caii vietii si cunostintei locului unde esti Tu.

Toti suntem plasmuiti dupa chipul Tau, chiar daca ne departam de Tine. Toti suntem frati ai Fiului Tau intrupat, chiar daca nu credem in El”. Ca sa Te cunoastem, Doamne, toti venim la Tine. Pe toti ne tragi parinteste la Tine. Toti Te dorim numai pe Tine, chiar daca de putine ori Iti suntem nerecunoscatori. Oh! Daca am avea atata ardoare pentru a merge la Taine, cata tandrete exista in adancimile Tale paterne! Mila Ta este un foc arzand, parafrazand cuvintele lui Ioan Gura de Aur. Este cumplit de tragic ceea ce se intampla in lume.

Oamenii prefera placeri mici si onoruri de o zi decat slava vesnica. Oare ce ne face atat de tematori si absurzi? Sa negam o vesnicie bogata pentru o efemeritate saraca? Sa fim lasi si sa ignoram vocatia noastra dumnezeiasca? Doamne, fa ca astazi, ca intotdeauna, cei ce cred in Tine sa intrupeze nemincinos Adevarul Tau cel unic si mantuitor ca sa se descopere in lume ca i-ai iubit pe oameni ca si pe Fiul Tau Cel Unul-Nascut. Si pe El L-ai trimis Mantuitor lumii.

Atunci tot pamantul va fi plin de cunostinta Domnului si vom constientiza ca noi toti apartinem de Biserica Slavei Luminii celei dumnezeiesti necreate si neinserate care mantuieste toata suflarea. Etosul Bisericii ne impartaseste adevarul despre Dumnezeul iubirii, despre jertfa Mielului, despre Cantarea Cantarilor, despre revelatia Logosului, despre adierea Sfantului Duh, despre imnul iubirii lui Pavel, despre frumusete si vesnicie in operele Sfintilor Parinti. Iar inimile noastre sa tresalte, cuvintele noastre sa marturiseasca cu bucurie si sa inalte imne de recunostinta nascatoarei de dumnezei dupa har Biserica pentru ca numai in ea si prin sfintii ei suntem povatuiti la adevarul despre noi si despre viata vesnica, la cunostinta impartasirii de iubirea lui Hristos, ce ne introduce in Paradis inca de acum. Lumina lui Hristos lumineaza tuturor, prin Sfinti!

Autorul

Informații suplimentare

Titlu

Teologie si spiritualitate in gandirea si viata sfintilor parinti

Preț

32,00

ISBN

978-606-647-606-5

Format

A5

Pagini

306

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Teologie si spiritualitate in gandirea si viata sfintilor parinti”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON