Cele mai bune aparate de cazinou 3d slot gratuit 2023

  1. Cum Sa Joci La Aparatele De Sloturi Si Sa Castigi Online In 2023: Anterior, am explicat că de locuri de muncă este un joc de mare pentru a începe cu datorită sale.
  2. Cazinou Online Cu Sloturi Gratuite Fără Depozit - Desigur, există și întrebarea în care cazinourile online atrage un bonus cashback.
  3. Jocuri De Cazinou Fără Depozit Online 777: Din păcate, răspunsul va fi negativ, deoarece Guvernul din Singapore nu este sigur că legalizarea jocurilor de noroc virtuale va avea un efect pozitiv asupra rezidenților locali.

Cele mai jucate păcănele electronic 2023

Cazinouri Online Cu Bani Reali In Romania
Acestea oferă adesea animație extinsă și video, oferind în același timp un joc complex cu runde bonus pe al doilea ecran.
Bonus Fara Depunere Aparate De Slot Câștigător
Am făcut cercetările noastre aprofundate și am venit cu următoarele cazinouri online de top, unde puteți juca în siguranță Bonanza slot.
Unul dintre obiectivele noastre aici, la listări de cazinou Online, nu este doar de a oferi jucătorilor în profunzime și cuprinzătoare comentarii cazinou online.

Română aparate de slot cu bonus fara depunere

Jocuri De Noroc Populare Online Cu Cazinou 2023
Tot ce trebuie să faceți pentru a obține un cod de bonus este să consultați recenziile OddsSeekers despre cazinourile online din Michigan, să copiați codul promoțional și să urmați linkul afiliat, introduceți codul promoțional în formularul de înscriere a contului și urmați instrucțiunile cazinourilor.
Cele Mai Bune Sloturi Cazinou
Această vrăjitoare frumoasă stă în partea stângă a rolelor, ținând o piramidă aurie în aer subțire între mâini.
Redeschidere Jocuri De Noroc

Studiul petrografic al pietrisurilor din Piemontul Cotmeana

42,00 lei

Categorie: Cod: 14458Autor: Culescu (Mihai) Flori MarilenaData apariție: 19-10-2022 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Lucrarea de fața este cel mai amplu studiu petrografic al pietrișurilor din Piemontul Cotmeana, unitate a Piemontului Getic situata intre raurile Olt și Argeș. Demersul științific se bazeaza pe analiza microscopica a cca. 800 de secțiuni subțiri, din care peste 700 pe probe de pietrișuri din piemont și aproape 100 pe probe de roci din aria sursa carpatica. Studiul microscopic al acestui imens material petrografic releva numeroase detalii mineralogice și texturale, unele extrem de particulare, fapt ce a permis identificarea exacta a ariilor sursa din care provin galeții de pietrișuri, uneori chiar la nivel de corp geologic. Textul lucrarii este riguros științific, bine documentat bibliografic și adecvat ilustrat cu fotografii de eșantioane și de aflorimente, harți geologice și statistice, precum și microfotografii relevante pentru marea varietate petrografica a pietrișurilor din Piemontul Cotmeana. Dincolo de aceste valențe științifice, lucrarea este valoroasa și pentru ca demonstreaza clar importanța studiilor petrografice pentru identificarea ariilor sursa a materialului clastic grosier din formațiunile sedimentare detritice, oricare ar fi acestea.  

 Lucrarea de fața este cel mai amplu studiu petrografic al pietrișurilor din Piemontul Cotmeana, unitate a Piemontului Getic situata intre raurile Olt și Argeș. Demersul științific se bazeaza pe analiza microscopica a cca. 800 de secțiuni subțiri, din care peste 700 pe probe de pietrișuri din piemont și aproape 100 pe probe de roci din aria sursa carpatica. Studiul microscopic al acestui imens material petrografic releva numeroase detalii mineralogice și texturale, unele extrem de particulare, fapt ce a permis identificarea exacta a ariilor sursa din care provin galeții de pietrișuri, uneori chiar la nivel de corp geologic.  

  Textul lucrarii este riguros științific, bine documentat bibliografic și adecvat ilustrat cu fotografii de eșantioane și de aflorimente, harți geologice și statistice, precum și microfotografii relevante pentru marea varietate petrografica a pietrișurilor din Piemontul Cotmeana. Dincolo de aceste valențe științifice, lucrarea este valoroasa și pentru ca demonstreaza clar importanța studiilor petrografice pentru identificarea ariilor sursa a materialului clastic grosier din formațiunile sedimentare detritice, oricare ar fi acestea.
 

Informații suplimentare

Titlu

Studiul petrografic al pietrisurilor din Piemontul Cotmeana

Preț

42,00

ISBN

978-606-26-1578-9

Format

Academic

Pagini

130

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Studiul petrografic al pietrisurilor din Piemontul Cotmeana”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON