Raport social 2014. Evaluarea capacitatii Agentiei Nationale pentru Romi

9,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 370928Autor: Rotaru Viorica, Runceanu Marian, Zamfir CătălinData apariție: 26-07-2014 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Acest Raport a fost realizat la initiativa Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale care a simtit nevoia de a supune analizei functiile, pozitia institutionala si activitatea Agentiei Nationale pentru Romi. Pentru Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii, aceasta analiza a reprezentat o oportunitate stiintifica importanta de a continua programul sau de cercetare a situatiei social-eocnomice a populatiei de romi, pe care l-a dezvoltat din 1991.

Obiectivul acestui Raport este de a analiza pozitia institutionala a ANR si de a identifica oportunitatile institutionale, dar si limitele realizarii misiunii ANR. A face propuneri de imbunatatire a posibilitatilor de functionare ale ANR.

Analiza va fi realizata in trei perspective:
Perspectiva istorica: Analiza situatiei actuale a ANR ca faza intr-un proces istoric de schimbare/ dezvoltare a politicii fata de romi.
Perspectiva contextuala: Analiza ANR in contextul sau institutional, in relatiile cu celelalte institutii implicate in politica pentru romi si cu organizatiile neguvernamentale. Politica UE pentru romi reprezinta un factor extrem de important de luat in considerare.
Capacitatea ANR in raport cu misiunea sa posibila. Analiza pozitiei institutionale si a functiilor ANR in raport cu misiunea determinata de legea sa, dar si cu ceea ce se poate considera ce misiunea ar trebui sa aiba o asemenea institutie.

Informații suplimentare

Titlu

Raport social 2014. Evaluarea capacitatii Agentiei Nationale pentru Romi

Preț

9,00

ISBN

978-606-26-0023-5

Format

B5

Pagini

62

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Raport social 2014. Evaluarea capacitatii Agentiei Nationale pentru Romi”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON