Oracle 10g

33,01 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 99960Autor: Iacob IonelData apariție: 16-03-2009 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Cartea Oracle 10g reprezinta, in fapt, punctul de plecare in activitatea de proiectare a unei baze de date Oracle si totodata, exemplificare practica si coerenta a modului de dezvoltare a solutiilor informatice utilizand mediul de programare neprocedurala Oracle S.Q.L.*PLUS.

Chiar daca pare un limbaj „prietenos” si accesibil, programarea in limbajul S.Q.L. (si in special, programarea S.Q.L avansata), exemplificata detaliat pe parcursul acestei carti, reprezinta baza temeliei dezvoltarii unei solutii informatice complexe si totodata, un instrument (rapid si accesibil) oricarui programator din domeniul economic al bazelor de date.

Cartea Oracle 10g se poate constitui intr-o transpunere viabila in practica a experientei de peste 8 ani a autorului in domeniul bazelor de date, al proiectarii sistemelor informatice cu baze de date si al dezvoltarii de solutii informatice utilizind platform Oracle – (limbajul S.Q.L.*PLUS, Programming Language/S.Q.L. – limbajul P.L./S.Q.L, ORACLE*FORMS, ORACLE*REPORTS,
ORACLE DESIGNER sau ORACLE DISCOVERER), si poate reprezenta, oricand, un punct de referinta demn de luat in considerare, in ceea ce priveste pregatirea profesionala, atat pentru programatori, cat si pentru studentii economisti.

Informații suplimentare

Titlu

Oracle 10g

Preț

33,01

ISBN

978-973-129-365-3

Format

Academic

Pagini

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Oracle 10g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON