Site-uri de română sloturi

  1. Cum Sa Joci La Aparatele De Sloturi Si Sa Castigi Online In 2023: Acest lucru nu este necesar în timpul înregistrării, dar Casino Room vă va cere să vă verificați ID-ul înainte de a efectua o retragere.
  2. Cele Mai Mari Cazinouri Din Lume Dupa Venituri - Verificarea ajută Cazinoul să crească protecția împotriva conturilor multiple.
  3. Cele Mai Jucate Cele Mai Bune Blackjack Sigur: Acestea iau forma simbolurilor clasice de slot.

Descarca jocuri păcănele gratis

Ultimele Jocuri De Noroc Blackjack Pentru Bani 2023
Există multe site-uri care merită vizitate, dar pentru cele mai bune vă recomandăm să consultați clasamentul nostru oficial al celor mai bune site-uri de poker pe care jucătorii Ghana le pot accesa.
Ruletă Mobilă Populară Cazinou Cu Mulți Jucători Activi Și Recenzii Pozitive
Se pune un accent deosebit pe acoperirea securității cazinourilor, a sistemelor de control intern financiar și a analizei riscurilor și luarea deciziilor strategice eficiente privind prevenirea pierderilor.
De exemplu, puteți selecta operatorul în funcție de portofoliul său de jocuri sau de bonusuri.

Aparate cele mai bune păcănele mobil 2023

Bonusuri Fara Depunere Cazinou Fără Depozit
Acest joc este chestii de înaltă calitate, în comparație cu jocuri, cum ar fi Top Trumps fotbal stele slot-timpul showbiz.
Toate Jocurile De Cazinou Online In Romania
Playboy este un cinci role, 243 mod de plată și 150 Slot Machine monede.
Regulament Blackjack Fără Depunere

Managementul resurselor umane

49,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 6741Autor: Bogdan Anca, Deaconu Alecxandrina, Igreț Ramona Ștefania, Lefter Viorel, Manolescu Aurel, Marin Irinel, Marinaș Cristian, Nica ElviraData apariție: 01-01-2013 Cuprins Răsfoiește

Descriere

“Managementul resurselor umane”, este un studiu coordonat de Viorel Lefter, Alecxandrina Deaconu, Aurel Manolescu care ofera cititorilor o viziune de ansamblu cu privire la organizarea activitatii de resurse umane, managementul strategic al necesarului de resurse umane, analiza proiectarii si evaluarii posturilor, recrutarea si selectia resurselor umane, motivarea si cresterea satisfactiei in munca a angajatilor, stilul de management, managementul recompenselor, evaluarea performantelor si promovarea salariatilor, managementul carierei, formarea resurselor umane (concepte teoretice si faze ale procesului de formare), securitatea si sanatatea in munca, auditul resurselor umane si managementul resurselor umane in Romania.

Lucrarea Managementul resurselor umane se adreseaza atat studentilor de la facultatile de profil din Romania, cat si practicienilor din domeniul managementului resurselor umane.

Informații suplimentare

Titlu

Managementul resurselor umane

Preț

49,00

ISBN

978-606-647-544-0

Format

Academic

Pagini

446

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Managementul resurselor umane”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON