Jocuri cele mai bune 3d păcănele cazinou gratis

  1. Cel Mai Bun Site De Jocuri De Blackjack Online Sigur În Limba Română: Puteți efectua plata și așteptați ca site-ul să vă crediteze contul cu oferta.
  2. Cele Mai Bune Rotiri Gratuite Online Bonus Fara Depunere Cazinou - A Betfair különlegessége, hogy nem csak fogadási oldal, de egyben fogadási tőzsde is, ahol előzetes fogadási események mellett élő fogadási eseményeket is találunk..
  3. Rotiri Gratuite Online Slot 2023 În Cazinouri Online De Încredere: Încă o dată, văzând că bufeurile sunt destul de frecvente în Jacks Or Better, acesta este un anumit downgrade.

Blackjack mobil mobilă cazinou gratis

Bonusuri Fără Depunere La Jocurile De Sloturi Câștigătoare În Cazinouri Online
Din aceste motive, vă sugerăm să evitați depunerea cu un card de credit și să alegeți una dintre metodele alternative.
Cazinouri Online Straine
Dacă nu vă place să vă udați, majoritatea petrecerilor de grădină au loc vara și acolo jocul se inspiră pentru simbolurile de bază.
Cele mai dorite rotiri gratuite pe sloturile preferate pot fi obținute la Cazinoul Izzi în mai multe moduri.

Cazinou online pe bani

Ruletă Gratuite Fara Depunere
Într-adevăr, pe lângă păstrarea depozitelor și retragerilor în siguranță, acest operator vă va stoca fondurile în conturi bancare protejate.
Rotiri Gratuite În Cazinouri Fără Depunere În 2023
În loc să folosiți diferite platforme, puteți juca printr-o singură platformă mare, ceea ce îmbunătățește foarte mult supravegherea jucătorului.
Jocuri Bune Online Păcănele Noi Gratis 2023

Ghid simplificat si actualizat pentru aplicarea TVA

30,00 lei

Categorii: , Cod: 2670Autor: Cocoș Virginia GreceanuData apariție: 23-09-2009

Descriere

Lucrarea Ghid simplificat si actualizat pentru aplicarea TVA este o lucrare destinata tuturor contribuabililor care desfasoara o activitate economica si in aceasta calitate sunt obligati sa cunoasca legislatia fiscala cu privire la TVA si sa o aplice cu strictete. Aceasta lucrare este o sinteza actualizata la 31 iulie 2009 a  Titlului VI „Taxa pe valoarea adaugata” din Codul fiscal, comentat pe baza Normelor metodologice de aplicare si a textului din Codul fiscal, innobilat cu alte legi conexe cum este Codul Vamal si Codul de procedura fiscala, precum si cu monografii contabile legate de aplicarea TVA in diverse imprejurari speciale.

Ideea de elaborare a lucrarii de fata a aparut dupa complicarea legislatiei fiscale privind TVA incepand cu data de 1 ianuarie 2007 cand Romania a aderat la Comunitatea Europeana si notiunea de ” persoana impozabila” a devenit o notiune generala, aplicandu-se si institutiilor publice care, de regula, sunt persoane juridice neimpozabile, precum si beneficiarilor, nu numai producatorilor si prestatorilor, prin  introducerea impozitarii „de siguranta” aplicata si acestora, obligati sa se inregistreze ca platitori de TVA si sa comunice un cod valabil de TVA furnizorilor/prestatorilor.

Prin aceasta lucrare care sintetizeaza, simplifica, actualizeaza si comenteaza legislatia fiscala, vamala si contabila pe problema aplicarii TVA se urmareste punerea la dispozitia contribuabililor, oameni de afaceri, comercianti, cat si a profesionistilor liberi care exercita profesia de experti contabili, contabili autorizati, auditori financiari, consultanti fiscali, lichidatori, avocati etc. a unei brosuri care sa inlesneasca intelegerea aplicarii legislatiei fiscale privind TVA si care sa poata fi luata „in  buzunar” pentru a fi folosita in orice loc unde se negociaza afaceri impozabile la TVA.

Nu trebuie sa lipseasca din „bagajul” nimanui aceasta brosura valoroasa.

Informații suplimentare

Titlu

Ghid simplificat si actualizat pentru aplicarea TVA

Preț

30,00

ISBN

978-973-129-471-9

Format

Academic 17×24

Pagini

208

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ghid simplificat si actualizat pentru aplicarea TVA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON