Jocuri populare cazinou fără depozit online 2023

  1. Jocuri Slot Câștigător Gratuite 2023: IPhone-ul va prepopula pictograma cazinoului în mijlocul unei ferestre pop-up.
  2. Case De Pariuri Disponibile In Strainatate - Aceasta include patru din ultimele cinci în general.
  3. Cele Mai Populare Jocuri De Cazinou În România În 2023: Aflați despre cele mai bune site-uri de poker folosind secțiunea noastră de recenzii de site-uri web, aflați ce mână câștigă cu clasamentul nostru de top 10 mâini de poker, Rafinați-vă jocul cu articolele noastre de strategie, ghidul cotelor de poker și calculatorul cotelor sau discutați despre jocul din forumul nostru de poker.

Cele mai bune ruletă electronica spins gratuite 2023

Blackjack Fără Depunere 777 Gratis
Prin urmare, ne-ar recomanda cu siguranta TonyBet Casino La fiecare pasionat de cazino din Romania.
Poker Ca La Aparate Gratis 77777
Dacă doriți să reveniți la data la care a scăzut piesa numărătoarea finală, va trebui să vă întoarceți în 2023.
Jucătorilor care utilizează acest mod de plată a depozitelor li se reamintește să verifice cerințele de pariere a bonusurilor de cazino, precum și termenii și condițiile.

Roata norocului joc online in romana gratis

Jocuri Blackjack Profitabil Gratuite
Mr Mega nu oferă rotiri gratuite pentru jucătorii din Marea Britanie în acest moment.
Cele Mai Bune Cazinouri Online Cu Sloturi Gratuite În România 2023
Acești jucători noi încearcă să devină cei mai buni furnizori pe o piață strânsă, care își vede cota de concurență și lansează noi jocuri slot într-un ritm înnebunitor.
Bonusuri Cadou Fara Depunere Cazinou

Fatetele muncii precare in Romania. Multiple facets of precarious work in Romania.

35,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 10953Autor: Preoteasa Ana MariaData apariție: 18-01-2018 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Acum aproape 20 de ani, domnul profesor Ioan Marginean, coordonatorul tezei mele de doctorat, mi-a sugerat ca ar fi o idee buna sa studiez munca. Tema tezei mele era legata de metodologia cercetarii politicilor sociale1 si nu am putut sa ma abat foarte mult de la subiect. Am realizat atunci, in cadrul tezei, o analiza a calitatii ocuparii si a politicilor de ocupare in Romania. Dupa multi ani, profesia mea si oportunitatile de cercetare si finantare m-au indreptat foarte direct spre zona ocuparii. Cartea de fata include studiile mele de dupa anul 2011 cu privire la ocuparea precara si principalele grupuri vulnerabile de pe piata muncii.

O parte dintre studii au fost publicate ca articole. De cativa ani, am obiectivul de a publica acest volum care sa includa studiile mele. Cele cinci studii sunt diferite metodologic – doua dintre ele includ o analiza calitativa, in timp ce celelalte trei au o abordare cantitativa. Ele au fost scrise in momente diferite din cariera mea si sunt foarte variate ca perspectiva. Mi s-a parut important sa le reunesc intr-un volum, avand in vedere ca unele au fost publicate in lucrari, publicatii ale unor proiecte, care nu pot fi gasite de posibilii cititori in acest moment. As vrea sa le multumesc colegilor cu care am lucrat in proiectele ce s-au aflat la originea acestor lucrari. Simonei Ilie, cu care am discutat si am scris impreuna alte lucrari in domeniul ocuparii, si Ionelei Vlase, alaturi de care am dezvoltat in ultimii ani zona calitativa a studiilor mele si al carei feedback m-a ajutat sa imi imbunatatesc munca. De asemenea, le multumesc colegilor din cadrul Institutului de Cercetare a Calitatii Vietii de la tema de plan „Ocuparea in Romania. Oportunitati, vulnerabilitate si inegalitate“: Simona Ilie, Laura Tufa, Filip Alexandrescu, Dana Naghi, Maria Stanescu, Bianca Buligescu, Alexandra Gheondea, Delia Badoi si Sebastian Toc. Discutiile purtate cu ei au fost un element important si un stimulent in munca mea. In plus, Simona Ilie, Maria Stanescu, Laura Tufa si Dana Naghi au participat la culegerea datelor, conducand interviuri in cadrul proiectului dedicat tinerilor din sistemul de protectie a copilului, intre 2015 si 2016. De asemenea, multumirile mele se indreapta catre Catalin Zamfir, Ioan Marginean si Sorin Cace, intrucat prin managementul lor mi-au permis sa ma dezvolt profesional si sa studiez teme importante pentru mine. Ii multumesc si Ruxandrei Pinto, prietena mea de o viata, care mi-a oferit mereu feedback si suport in analizele statistice, si Simonei Stanescu pentru comentariile ei. Multumirile mele se indreapta si catre Cornelia Dumitru, care m-a ajutat cu traducerea in engleza si corectura in engleza. Si de asemenea, sotului meu care m-a ajutat cu corectura si traducerea in limba romana si m-a sustinut alaturi de ceilalti membri ai familiei noastre.

As dori sa multumesc si finantatorilor, care au permis colectarea datelor. Amintesc pe larg proiectele finantate in introducere cat si in capitolele respective. De asemenea, am lasat la finalul fiecarui capitol referintele, avand in vedere caracterul independent al fiecarei lucrari. Cartea contine punctele mele de vedere, nu ale finantatorilor proiectelor in cadrul carora am cules datele.

Volumul de fața a obținut in anul 2020 premiul Academiei Romane in sociologie „Henri. H. Stahl”. Premiile Academiei Romane se acorda la doi ani dupa lansarea carții.

Informații suplimentare

Titlu

Fatetele muncii precare in Romania. Multiple facets of precarious work in Romania.

Preț

35,00

ISBN

978-606-26-0883-5

Format

Academic

Pagini

232

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fatetele muncii precare in Romania. Multiple facets of precarious work in Romania.”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON