Cazinou web fără depozit păcănele electronic gratuit

  1. Jocuri Ruletă Online Gratis: RTP variază de la cazinou la cazinou.
  2. Cele Mai Bune Opțiuni Pentru Rotiri Gratuite Online Gratuite - De asemenea, dorim să ne lăudăm cu ultimele noastre jocuri de la Rival și Betsoft.
  3. Jocuri Cu Ruletă Românească Online Gratis: Deci, acum știi cum mașinile pokie a ajuns să fie atât de popular în Australia.

Jocuri populare cazinou aparate fructe 2023

Ruletă Mobilă Sigura Cazinou
Dacă aveți probleme în a găsi astfel, atunci verificați cele mai mari cazinouri live din Marea Britanie.
Cele Mai Bune Jocuri De Noroc
Făcând asta, moștenitoarea chineză ar putea urmări cu exactitate puntea și să-l semnaleze pe Phil Ivey, când să ridice miza.
Spina Coladais powered by și acest mediu la slot de variație mare vă va duce toa raiul tropical.

Aparate blackjack mobil

Bonusuri Fără Depunere Pentru Jocul La Ruleta Electronică În 2023
Cazinoul online mobil este păstrat la fel de sigur ca și site-ul desktop și toți aceiași furnizori de plăți sunt disponibili.
Sloturi Noi Cazinou Gratis
Acest sistem acceptă două valute majore, euro și dolarul american.
Cazinou Slot Câștigător Jocuri De Noroc Online Cu Bonus 2023

Ernesto de Martino, antropologul italian al secolului XX. O cercetare in paralel a culturilor tradiționale romana si italiana

57,00 lei

Disponibil pentru precomandă

Precomandă Categorii: , , Cod: 482023Autor: Aurelia SăbiescuData apariție: 31-05-2024 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Lucrarea investigheaza parametrii largi de cercetare ai antropologului si etnologului Ernesto de Martino, urmarind, pe de o pare, cresterea popularizarii in Romania a operei marelui autor italian (prin extinderea ariei de expertiza din cercetarea antropologica de la noi, pe bazele inovatiei stiintifice si metodologice aduse de acesta), iar, pe de alta parte, de a urma curiozitatea si temeritatea de a analiza, cu o privire proaspata, rezultatele aplicarii unor concepte si teorii formulate de catre  Ernesto de Martino asupra ariei complexe de cercetare specifice spatiului folcloric si mitologic romanesc.              

Prezenta cercetare propune cititorului atat un desfasurator cronologic al evolutiei intelectuale a ganditorului italian, cat si o analiza, in paralel, de natura comparata, care urmareste sa dezvolte capacitatea de intelegere, de aplicabilitate si, de ce nu, de hermeneutica referitoare la unele concepte specifice elementelor de folclor italiene si romanesti (o atentie speciala fiind acordata mitului, analizat in cheia unei interdependente intre mostenirea culturala/identitatea nationala si fenomenul folcloric inteles ca fenomen artistic pe care il propune societatea moderna). Astfel, lucrarea deschide doua directii majore de cercetare, una monografica si alta teoretic-interpretativa, utilizand, la toate nivelele, metoda comparatiei ca instrument metodologic principal. 

 

Informații suplimentare

Titlu

Ernesto de Martino, antropologul italian al secolului XX. O cercetare in paralel a culturilor tradiționale romana si italiana

Preț

57,00

ISBN

978-606-26-1751-6

Format

academic

Pagini

251

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ernesto de Martino, antropologul italian al secolului XX. O cercetare in paralel a culturilor tradiționale romana si italiana”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON