Cazinou nou românia

  1. Română Ruleta Sigura Cu Bonus Fara Depunere: Plus bine vă arată cel mai bun mod de a utiliza rotiri bonus pentru sloturi jocuri.
  2. Cele Mai Sigure Păcănele Mobil Cazinou Fără Depozit Pentru Jucătorii Din România - În luna noiembrie a aceluiași an, s-a întors pentru a face mai multe ravagii, dar de data aceasta pe parcursul a trei zile în loc de o sesiune de maraton de 11 ore.
  3. Cazinou Online Fără Depozit Cu Bani Reali: În cele din urmă, libertatea de alegere este chintesența.

Cont pariuri online

Bonusuri Sloturi Populare Cazino 2023
Asistența prin e-mail este disponibilă prin intermediul formularului de contact online pe care îl puteți accesa prin pagina centrului de ajutor.
Jocuri De Noroc Online Sigure În România
Asta a fost menționat doar în cazul în care credeți că acest recenzent nu are nicio idee despre ce tip de pește sunt, vă deranjează dacă au fost cod sau cod de cambulă au fost acolo ca o lovitură.
Apoi, există gratuit rotire marți care te 20 rotiri gratuite.

Jocuri cele mai bune 3d păcănele gratuite

Aparate De Cazinou Slot Gratis Online 2023
Jocul merge sub sunetele minunate ale apei susură.
Cele Mai Bune Blackjack Mobil Online Gratuite
Ceea ce înseamnă, desigur, este că vă puteți extinde sesiunile de jocuri de noroc, vă puteți păstra bankroll-ul și vă puteți distra mult mai mult atunci când vă adaptați strategia pentru a vă concentra pe desenarea cărților necesare pentru a crea clasamentele mai realizabile ale mâinilor de poker.
Română Blackjack Fără Depunere Noi Gratis

Elemente de ordine publica

20,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 9538Autor: Buzescu GheorgheData apariție: 02-01-2016 Cuprins Răsfoiește

Descriere

In Romania, politia este printre institutiile specializate care are atributii privind apararea drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanelor, avutului public si privat, prevenirea si descoperirea infractiunilor, respectarea ordinii si linistii publice, in conditiile legii.

Politistul are drepturi si obligatii specifice, acestea fiind prevazute de actele normative si celelalte dispozitii legale ce reglementeaza activitatea politiei.

El are obligatia de a interveni fata de orice persoana, uneori chiar in forta, indiferent de nationalitate, sex, religie sau pozitia sociala a acesteia, atunci cand sunt puse in pericol siguranta statului, proprietatea publica si privata, drepturile si libertatile persoanei, ordinea si linistea publica.

Misiunile zilnice pot fi duse la indeplinire numai daca se folosesc cele mai eficiente metode si procedee, respectand anumite reguli de tactica politieneasca.

Informații suplimentare

Titlu

Elemente de ordine publica

Preț

20,00

ISBN

978-606-26-0480-6 / 2016

Format

A5

Pagini

150

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Elemente de ordine publica”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON