Jocuri română ruletă populară gratis noi

  1. Aparate De Cazinou Slot 777 Gratis 2023: Cazinoul a declarat în e-mail că au vorbit cu casierul care ne-a oferit o soluție.
  2. Joaca Sloturi Online In Limba Romana In 2023 - Cu toate acestea, rezultatul asigurării este puternic anti-corelat cu cel al Pariului principal și, dacă prioritatea jucătorului este reducerea varianței, ar putea alege să facă acest pariu.
  3. Română Ruleta Sigura Cu Bonus Fara Depunere: Cele mai multe dintre ele sunt sloturi video, dar puteți găsi cele clasice de fructe și chiar unele jackpot-uri care vă oferă posibilitatea de a încasa câștiguri delicioase.

Poker joc de noroc

Gratis Cele Mai Bune Păcănele Electronic 2023
Veți găsi totul, de la femei germane la bărbați, peisaje și chiar unele pietre prețioase care sunt simbolurile cu valoare mai mică.
Cel Mai Bun Joc De Ruletă
Pentru înregistrarea de pe telefon, Alegeți opțiunea telefon.
Când creați un cont pe acest site, va trebui să introduceți o mulțime de informații private, iar aceste date vor fi securizate folosind tehnologia SSL.

Jocuri slot casino gratis

Jocuri Ca La Aparate Gratis Cu Fructe
Citiți întregul articol pentru a obține o revizuire detaliată a inimii junglei pokie.
Jocuri Cazinou Blackjack Profitabil Ară 2023
Petreceți câteva minute creând un cont pe site.
Regulament Blackjack Fără Depunere

Drept penal. Partea generala

35,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 9139Autor: Mitra MarianaData apariție: 01-05-2015 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Lucrarea de fata isi propune sa aduca in prim plan cele mai importante aspecte privind dreptul penal, partea generala. Avand ca material bibliografic o serie de lucrari de specialite, autoarea a dorit sa faca o sinteza teoretica a acestei discipline, astfel incat studentii anului II de studiu sa-si insuseasca cat mai repede notiunile de baza. Lucrarea de fata se bazeaza pe urmatoarea structura:

I. Plan de seminar
II. Idei fundamentale
III. Vocabular specific
IV. Grile (cu raspunsuri
V. Spete (cu raspunsuri)
VI. Test (15 min. – 9 intrebari a cate un punct fiecare si un punct din oficiu)
VII. Activitate de cercetare:
A. Teme de seminar
B. Teme de cerc stiintific
C. Teme de licenta.

Se observa ca autoarea a urmarit ca studentii, odata cu parcurgerea acestei lucrari, sa-si insuseasca in acelasi timp atat cunostinte teoretice cat si cele practice si sa-si dezvolte un vocabular juridic cat mai bogat.
Pentru o cat mai buna utilizare a materalului de studiu autoarea a lasat la sfarsitul fiecarui seminar cate o pagina de NOTE, pentru a se consemna toate elementele de noutate in domeniu sau alte explicatii ale profesorului.
Dupa parcurgerea acestei lucrari am convingerea ca autoarea a reusit sa aduca un plus de determinare din partea cititorilor sa studieze temeinic institutiile dreptului penal. In era internetului, avem totusi convingerea ca acest material didactic, usor de parcurs si de inteles sa starneasca curiozitatea destinatarilor sai.

Conf.univ.dr. Vasile DRAGHICI

Informații suplimentare

Titlu

Drept penal. Partea generala

Preț

35,00

ISBN

978-606-26-0315-1

Format

Academic

Pagini

218

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Drept penal. Partea generala”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON