Jocuri cazinou fără depozit română online păcănele 2023

  1. Ultimele Jocuri De Noroc Bani Reali: Există slot machines online cu trei role altele cu cinci role, șase role și până la 7 role.
  2. Bonus Fara Depunere Aparate De Slot Câștigător - Explorați opțiunile, și suntem siguri că veți găsi mai mult decât suficient de divertisment sloturi pe net.
  3. Jocuri Cazinou Online Fără Depozit La: Practic, se poate spune că sunt recomandați cei mai buni furnizori care au și un cazinou live cu ei.

Rotiri gratuite cu castiguri reale 2023

Joc Cele Mai Bune Păcănele Electronic
Anul acesta marchează debutul noului format de 24 de echipe, cu 12 Echipe deja calificate pentru etapa principală a grupelor, în timp ce alte 12 trebuie să-și joace drumul prin grupele preliminare.
Cele Mai Sigure Păcănele Electronice Online Fără Depozit În Cazinouri
În majoritatea acestor sloturi, un simbol special de joc bonus este selectat și aplicat tuturor rotirilor.
Nici un depozit cazinou bonusuri sunt adesea rezervate doar pentru clienții noi, dar nu și în acest caz.

Jocuri populare cazinou gratuite online 3d păcănele 2023

Pariuri Gratuite Blackjack Mobil
Pentru început, clienții cazinourilor pot solicita un bonus de bun venit la un anumit site o singură dată.
Cazinou Blackjack Electronic Gratuit
Influența la nivel de business și economie a acestei situații, știm cu toții, va aduce pierderi importante implicit la nivel de industrie..
Cazinou Slot Câștigător Jocuri De Noroc Online Cu Bonus 2023

Dictionar de management

95,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 5188Autor: Nicolescu OvidiuData apariție: 27-10-2011

Descriere

Una dintre conditiile esentiale pentru ca o stiinta si domeniile in care aceasta este utilizata sa se dezvolte rapid si competitiv este ca ea sa-si contureze un sistem unitar si armonizat al fondului principal de concepte, metode, tehnici, care ii este specific. Desigur, nici managementul nu face exceptie de la axioma enuntata mai sus.

Un demers indispensabil de natura sa asigure concretizarea acestei axiome in Romania il reprezinta realizarea unui dictionar de management, care sa incorporeze fondul principal de termeni care ii sunt specifici in aceasta perioada de trecere la economia bazata pe cunostinte. Acest demers a fost realizat sub egida stiintifica a Societatii Academice de Management din Romania (SAMRO). La realizarea sa au participat majoritatea membrilor sai, la care s-a adaugat contributia altor specialisti, mai tineri, care nu sunt inca membri SAMRO – in total 63 de specialiști de la 12 universitați din Romania.

Principalele obiective avute in vedere prin elaborarea dictionarului de management sunt urmatoarele:

– Dezvoltarea, armonizarea si cresterea rigurozitatii conceptelor, metodologiilor si terminologiei specifice managementului, prin luarea in considerare a evolutiilor stiintifice si economice recente pe plan mondial;
– Realizarea sub auspiciile si cu suportul SAMRO si CNIPMMR a unei lucrari de referinta pentru managementul din Romania, care contribuie la dezvoltarea sa la standarde occidentale, pe baza unei viziuni moderne;
– Dezvoltarea unei scoli stiintifice de management autohtone riguroase, care sa determine cresterea calitatii invatamantului managerial si accelerarea modernizarii managementului la toate esaloanele societatii din Romania si, in special, la nivelul companiilor si al celorlalte organizatii economice;
– Amplificarea prestigiului stiintific al managementului din Romania si al SAMRO pe plan national si international;
– Inscrierea dictionarului de management din Romania in categoria dictionarelor stiintifice de referinta in domeniul managementului pe plan international;
– Asigurarea fondului de cunostinte stiintifice si intreprenoriale necesare implementarii in Romania a proiectului POS-DRU ANTREMAN, impreuna cu Anglia Ruskin University si ASE Bucuresti.

Dictionarul de management cuprinde peste 4.000 de termeni de management si din domenii inrudite sau complementare, dar utilizati intens in abordarile teoretice si pragmatice de management. Aceasta ultima categorie de termeni a fost definita prin prisma specificului managementului, din perspectiva utilizarii lor de catre manageri si specialisti in management.

Dictionarul are o structura moderna, acordand o atentie deosebita nu numai definirii riguroase a termenilor, ci si facilitarii identificarii si utilizarii acestora de catre manageri, specialisti in management, studenti care studiaza sau sunt interesati in management si tuturor celor care doresc sa inteleaga aprofundat managementul si sa il practice cu un plus de rigurozitate si eficacitate. Aceste categorii reprezinta grupurile tinta ale dictionarului de management.

Dictionarul de management raspunde unei necesitati indelung resimtite in managementul romanesc. Prin elaborarea sa nu numai ca s-a „umplut” un gol in literatura de specialitate autohtona, dar se pune la dispozitia managerilor si specialistilor din organizatii un arsenal cuprinzator de sisteme, metode, tehnici, concepte indispensabile practicarii unui management profesionist, generator de performante sustenabile, corespunzator celor mai bune practici internationale.

Prof.univ.dr. Ovidiu Nicolescu

Informații suplimentare

Titlu

Dictionar de management

Preț

95,00

ISBN

978-973-129-882-5

Format

Academic 17 x 24 cm

Pagini

904

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dictionar de management”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON