Română ruletă fara depunere

  1. Bonusuri Casino Fara Depunere 2023: Pe site-ul lor web citează aceste trei domenii ca puncte principale de interes.
  2. Ruletă Online Gratuite 2023 - Al doilea, mai mare în volatilitate, este rotirile morții.
  3. Inscriere Pentru Participarea La Roata Norocului 2023: JustBet ar putea oferi un serviciu de cea mai bună calitate mediocră în unele aspecte ale afacerii lor și acest lucru ar putea atrage jucătorii din SUA să se gândească să-și ia bankroll-ul acolo.

Jocuri slot

Jocuri De Cazinou Cu Blackjack Fără Depunere
Al doilea punct la Yggdrasil Gaming este calitatea generală a sloturilor și viteza de dezvoltare.
Cele Mai Bune Cazinouri Cu Blackjack Sigur Și Gratuit În România
Prin urmare, puteți fi sigur că atunci când jucați cu cărți Copag că vă aflați într-un joc pătrat.
Bonusul fără depunere are unele cerințe de pariere, precum și bonusul de depunere, dar odată ce ați finalizat aceste cerințe, vă puteți retrage câștigurile.

Slot jocuri cazinou online

Poze Din Interiorul Cazinoului Din București
De obicei, cazinourile online extind oferta de bun venit la primele 2, 3, 4 sau chiar 5 depozite.
Cazinou Online Cu Jocuri De Noroc Și Rotiri Gratuite Fără Depozit În 2023
Un cazinou sigur și solid toți fanii se pot bucura de fanii sportului, având în vedere această platformă pentru a paria pe jocuri sportive și de cazino, vor fi încântați să descopere că noul lor model de afaceri nu este doar un truc de marketing.
Ruleta Electronica Populară Jocuri

De la diplomatia traditionala la diplomatia publica

37,00 lei

Categorii: , Cod: 13852Autor: Micu GabrielData apariție: 01-02-2022 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Volumul intitulat De la diplomația tradiționala la diplomația publica abordeaza o tema de actualitate, pe care o dezvolta intr-o serie de autor. Aceasta lucrare evidențiaza evoluțiile pe care diplomația le parcurge in era globalizarii. Utilizand o argumentație complexa, de natura istorica, sociologica și juridica deopotriva, autorul evidențiaza ca diplomatia traditionala si diplomația publica au obiective comune in noul context internațional, deosebindu-se doar prin functiile și natura demersurilor pe care le utilizeaza fiecare.

In succinta incursiune prin evoluția istorica a conceptului de diplomație, in acest volum se analizeaza modul in care s-a modificat in timp poziționarea actorilor statali și nestatali fata de acest domeniu de activitate, in funcție de evoluția contextului internațional, evidențiindu-se o serie de mutații și nuanțari ale acesteia. Studiul pornește de la nevoia de a soluționa pe cale pașnica diferendele intre state, prin demersuri derulate de un actor statal sau instituțional in mediul internațional, pentru ca sa ajunga sa explice contextul apariției necesitații influențarii opiniei publice, cu scopul de a crea un mediu receptiv pentru obiectivele de politica externa ale unui stat.

La fel de semnificativ de remarcat este modul in care autorul realizeaza o analiza nu doar comparativa, intre diplomația clasica și cea publica, dar și o identificare a tehnicilor diplomatiei publice, care au cunoscut mutatii importante, evoluand de la persuasiune la construirea de relatii, precum si de la simpla influentare a publicului tinta la convingerea acestuia.

Informații suplimentare

Titlu

De la diplomatia traditionala la diplomatia publica

Preț

37,00

ISBN

978-606-26-1438-6

Format

A5

Pagini

230

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „De la diplomatia traditionala la diplomatia publica”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON