Cele mai profitabile română ruletă populară

  1. Blackjack Sigur Cu Bani Reali: Bonusurile trebuie să fie toate pariate 35x și câștigurile din rotiri 50x înainte ca orice să poată fi retras.
  2. Jocuri Ruletă Online Gratis - Jucătorii cărora le place să joace sloturi online vor aprecia oferta de rotiri gratuite ale sloturilor.
  3. Jocuri De Blackjack Online Pentru Bani În 2023: Faceți cunoștință cu oamenii din spatele 32Red oferă o istorie completă a directorilor din spatele acestei organizații.

Aparate de 3d slot spins gratuite online 2023

Ruletă Populară Noi
Când ne uităm la întrebarea cum funcționează sloturile de cazino, am văzut că jocurile oferite de cazinourile cu reputație și licență sunt corecte și sigure, datorită tehnologiei de generare a numerelor aleatorii utilizate de dezvoltatorii de software și cazinouri și reglementate de organisme independente.
Cazinou Online Cu Runde Gratuite Fără Depunere
Lista noastră de cazinouri aprobate este actualizată în mod regulat pentru a vă asigura că toate sunt încă valabile și alegeri bune pentru a vă bucura de jocurile preferate.
GoPros Live casino este condus de dealeri prietenoși și profesioniști care ar putea răspunde la orice întrebare pe care o aveți despre joc.

Păcănele gratis noi

Bonusuri Cazinouri Online România
După plusare, următorul jucător trebuie să egaleze această sumă plusată (prin urmare, trebuie să egaleze suma ultimei plusări).
Cazinou Slot Câștigător Jocuri De Noroc Online Cu Bonus 2023
Noțiuni de bază direct la masă și plasarea de pariuri sau chips-uri va face sa te simti ca joci într-un cazino real.
Pariuri La Sloturi Online

Contabilitatea institutiilor de credit

20,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 4096Autor: Morariu Vera, Nicula IleanaData apariție: 11-11-2010 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Activitatea institutiilor de credit este o componenta importanta a economiei mondiale si a inceput sa devina din ce in ce mai transparenta. Pana in urma cu treizeci, patruzeci de ani, operatiunile bancare erau inconjurate de o aura de mister, iar bancherii erau vazuti ca desfasurand un ritual inaccesibil in spatele usilor inchise si a ghiseelor protejate de sticla.

In zilele noastre specialisti din varii domenii, publicul larg si mass-media incearca sa descifreze mecanismele, implicatiile, cauzele si efectele proceselor monetare si rolul bancilor in angrenajul economic. Domeniul financiar-bancar impune cunostinte aprofundate de macro si microeconomie, matematica, contabilitate, statistica, management, marketing, informatica (in sensul cel mai larg al termenului).

Vazut ca un domeniu de viitor de multi tineri sectiile de finante-banci ale universitatilor romanesti stau marturie acestui fenomen.

Cartea „Contabilitatea institutiilor de credit” se adreseaza celor care doresc sau trebuie sa inteleaga contabilitatea institutiilor de credit, celor care au nevoie de o baza pentru a putea deslusi mecanismele unui management bancar performant si celor pentru care stiinta contabila este un hobby.

Intelegerea contabilizarii operatiunilor bancare presupune cunoasterea acestora si de aceea recomandam asimilarea de cunostinte referitoare la moneda, credite (categorii, dobanzi, comisioane, grafice de rambursare, etc.), depozite (categorii, dobanzi, comisioane etc.), titluri, mijloacele de plata scripturale si electronice, procesele de compensare/decontare iar enumerarea nu este exhaustiva. Cartile si autorii citati, ca si alte lucrari in domeniu, pot fi ghiduri extrem de valoroase in descifrarea anumitor aspecte.

Capitolele au fost ordonate de la operatiuni mai simple la cele mai complexe, aceasta ierarhizare rezultand din experienta noastra in calitate de cadre didactice care predau de 11, respectiv 7 ani disciplina Contabilitatea institutiilor de credit. Nivelul dobanzilor, comisioanelor utilizate in exemple si aplicatii sunt cele practicate pe piata la momentul revizuirii cartii ca si referirile la actele normative, inclusiv denumirile conturilor. Orice modificare semnificativa care va aparea dupa predarea la editura va fi actualizata la o noua editie.

Lucrarea „Contabilitatea institutiilor de credit” a fost conceputa printr-o imbinare echilibrata a aspectelor teoretice si practice. Aplicatiile prezinta succesiunea logica a modului de derulare si inregistrare a operatiunilor, cu exemplificari concrete.

Pentru atingerea obiectivelor propuse nu au fost prezentate operatiuni intermediare care deriva din metodologii diverse ale institutiilor de credit.

Informații suplimentare

Titlu

Contabilitatea institutiilor de credit

Preț

20,00

ISBN

978-973-129-627-2

Format

Academic

Pagini

184

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Contabilitatea institutiilor de credit”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON