Jocuri română ruletă populară gratis noi

  1. Aparate De Cazinou Slot 777 Gratis 2023: Cazinoul a declarat în e-mail că au vorbit cu casierul care ne-a oferit o soluție.
  2. Joaca Sloturi Online In Limba Romana In 2023 - Cu toate acestea, rezultatul asigurării este puternic anti-corelat cu cel al Pariului principal și, dacă prioritatea jucătorului este reducerea varianței, ar putea alege să facă acest pariu.
  3. Română Ruleta Sigura Cu Bonus Fara Depunere: Cele mai multe dintre ele sunt sloturi video, dar puteți găsi cele clasice de fructe și chiar unele jackpot-uri care vă oferă posibilitatea de a încasa câștiguri delicioase.

Poker joc de noroc

Gratis Cele Mai Bune Păcănele Electronic 2023
Veți găsi totul, de la femei germane la bărbați, peisaje și chiar unele pietre prețioase care sunt simbolurile cu valoare mai mică.
Cel Mai Bun Joc De Ruletă
Pentru înregistrarea de pe telefon, Alegeți opțiunea telefon.
Când creați un cont pe acest site, va trebui să introduceți o mulțime de informații private, iar aceste date vor fi securizate folosind tehnologia SSL.

Jocuri slot casino gratis

Jocuri Ca La Aparate Gratis Cu Fructe
Citiți întregul articol pentru a obține o revizuire detaliată a inimii junglei pokie.
Jocuri Cazinou Blackjack Profitabil Ară 2023
Petreceți câteva minute creând un cont pe site.
Regulament Blackjack Fără Depunere

Consideratii despre guvernarea Poloniei si despre proiectul de reformare a acesteia

30,00 lei

Categorii: , Cod: 14578Autor: Cătălin AvramescuData apariție: 28-12-2022 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Lucrarea de fața este unul dintre textele mai puțin cunoscute ale lui Jean-Jacques Rousseau. Pe nedrept, pentru ca aici Rousseau incearca sa coboare de la inalțimea abstracțiunilor teoretice din Contractul social (1762) și sa propuna un plan concret de reformare a unui stat contemporan.

Cu toate ca manuscrisele au circulat inca din 1773 și prima ediție dateaza din 1782, recepția inițiala a fost mai degraba glaciala, propunerea de reforma a constituției poloneze fiind considerata o „utopie”. Ce a condamnat insa textul la o relativa obscuritate a fost insași dispariția Regatului Poloniei, care a trecut prin trei divizari, prima chiar in 1772, ca urmare a Tratatului de la Petersburg intre Rusia, Austria și Prusia.

Traducerea de fața a fost realizata dupa manuscrisul lui Rousseau, care a fost pastrat in Biblioteca Czartoryski din Cracovia, la care traducatorul a avut acces ca fellow al Institutului de Studii Avansate al Academiei din Varșovia, in anul 2018.

Lucrarea se adreseaza celor pasionați de teoria politica a filosofului, de istoria intelectuala a Iluminismului, dar și publicului interesat de istoria Poloniei, in special, și a Europei Centrale, in general.

Informații suplimentare

Titlu

Consideratii despre guvernarea Poloniei si despre proiectul de reformare a acesteia

Preț

30,00

ISBN

978-606-26-1634-2

Format

A5

Pagini

144

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Consideratii despre guvernarea Poloniei si despre proiectul de reformare a acesteia”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON