Site-uri de română sloturi

  1. Cum Sa Joci La Aparatele De Sloturi Si Sa Castigi Online In 2023: Acest lucru nu este necesar în timpul înregistrării, dar Casino Room vă va cere să vă verificați ID-ul înainte de a efectua o retragere.
  2. Cele Mai Mari Cazinouri Din Lume Dupa Venituri - Verificarea ajută Cazinoul să crească protecția împotriva conturilor multiple.
  3. Cele Mai Jucate Cele Mai Bune Blackjack Sigur: Acestea iau forma simbolurilor clasice de slot.

Descarca jocuri păcănele gratis

Ultimele Jocuri De Noroc Blackjack Pentru Bani 2023
Există multe site-uri care merită vizitate, dar pentru cele mai bune vă recomandăm să consultați clasamentul nostru oficial al celor mai bune site-uri de poker pe care jucătorii Ghana le pot accesa.
Ruletă Mobilă Populară Cazinou Cu Mulți Jucători Activi Și Recenzii Pozitive
Se pune un accent deosebit pe acoperirea securității cazinourilor, a sistemelor de control intern financiar și a analizei riscurilor și luarea deciziilor strategice eficiente privind prevenirea pierderilor.
De exemplu, puteți selecta operatorul în funcție de portofoliul său de jocuri sau de bonusuri.

Aparate cele mai bune păcănele mobil 2023

Bonusuri Fara Depunere Cazinou Fără Depozit
Acest joc este chestii de înaltă calitate, în comparație cu jocuri, cum ar fi Top Trumps fotbal stele slot-timpul showbiz.
Toate Jocurile De Cazinou Online In Romania
Playboy este un cinci role, 243 mod de plată și 150 Slot Machine monede.
Regulament Blackjack Fără Depunere

Combaterea criminalitatii economico-financiare in domeniul protectiei mediului

47,00 lei

Categorii: , Cod: 13921Autor: Ioan Spiridon, Pantea Marius, Răduț Roxana, Sandu FlorinData apariție: 04-03-2022 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Cei patru autori ai lucrarii sunt profesioniști ai domeniului, și au dovedit de-a lungul timpului o buna cunoaștere atat a reglementarilor legislative, cat și a practicilor specifice, reușind sa evidențieze principalele aspecte care sunt de real interes și de mare actualitate.  

Monografia prezinta, printre altele, aspecte practice de noutate privind utilizarea instrumentelor de tipul auditarii procedurilor și proceselor interne ale firmelor implicate in activitați cu impact direct asupra mediului, pentru indeplinirea obligațiilor fiscale care le revin și intocmirea unor rapoarte care cuprind constatari reale.  

Documentele elaborate cu ocazia auditului sunt de mare ajutor inclusiv organelor de cercetare penala ale poliției și parchetului, pentru instrumentarea cu succes a incalcarilor din domeniul mediului, ceea ce face din lucrarea ,,Combaterea criminalitații economico-financiare in domeniul protecției mediului”, un veritabil instrument la dispoziția celor interesați. 

 

Informații suplimentare

Titlu

Combaterea criminalitatii economico-financiare in domeniul protectiei mediului

Preț

47,00

ISBN

978-606-26-1483-6

Format

Academic

Pagini

245

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Combaterea criminalitatii economico-financiare in domeniul protectiei mediului”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON