Bazele contabilitatii

20,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 99748Autor: Potecea OlgaData apariție: 28-10-2009 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Lucrarea „Bazele contabilitatii” se adreseaza studentilor economisti aflati la inceput de drum, cat si tuturor celor care doresc sa se initieze in domeniul contabilitatii si sa ii descopere tainele. Lucrarea raspunde obiectivelor formulate in programele analitice ale Facultatilor de Management-Marketing si Informatica Manageriala, fiind rezultatul unei fructuoase colaborari cu d-na professor universitar dr. Ana-Maria Preda.

Cartea isi propune ca obiective principale prezentarea si insusirea notiunilor de teorie contabila, precum si a principiilor si tehnicilor de organizare si functionare a contabilitatii unei societati comerciale. Obiectivul final al cartii il constituie insusirea unor deprinderi de prelucrare si inregistrare in contabilitate a principalelor operatii economice ale unei societati comerciale in decursul unei perioade de gestiune.

Din punct de vedere al continutului, cartea abordeaza, din perspectiva noilor reglementari contabile, conforme cu Directivele Europene (O.M.F.P. nr. 1752/2005) si a Standardelor Internationale de Raportare Financiara, elemente de teorie contabila, structurate pe capitole: obiectul contabilit atii, metoda contabilitatii, contul si sistemul conturilor, fluxul de prelucrare a datelor contabile.

Informații suplimentare

Titlu

Bazele contabilitatii

Preț

20,00

ISBN

978-973-129-189-5

Format

Academic

Pagini

160

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bazele contabilitatii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON