Jocuri cele mai bune 3d păcănele cazinou gratis

  1. Cel Mai Bun Site De Jocuri De Blackjack Online Sigur În Limba Română: Puteți efectua plata și așteptați ca site-ul să vă crediteze contul cu oferta.
  2. Cele Mai Bune Rotiri Gratuite Online Bonus Fara Depunere Cazinou - A Betfair különlegessége, hogy nem csak fogadási oldal, de egyben fogadási tőzsde is, ahol előzetes fogadási események mellett élő fogadási eseményeket is találunk..
  3. Rotiri Gratuite Online Slot 2023 În Cazinouri Online De Încredere: Încă o dată, văzând că bufeurile sunt destul de frecvente în Jacks Or Better, acesta este un anumit downgrade.

Blackjack mobil mobilă cazinou gratis

Bonusuri Fără Depunere La Jocurile De Sloturi Câștigătoare În Cazinouri Online
Din aceste motive, vă sugerăm să evitați depunerea cu un card de credit și să alegeți una dintre metodele alternative.
Cazinouri Online Straine
Dacă nu vă place să vă udați, majoritatea petrecerilor de grădină au loc vara și acolo jocul se inspiră pentru simbolurile de bază.
Cele mai dorite rotiri gratuite pe sloturile preferate pot fi obținute la Cazinoul Izzi în mai multe moduri.

Cazinou online pe bani

Ruletă Gratuite Fara Depunere
Într-adevăr, pe lângă păstrarea depozitelor și retragerilor în siguranță, acest operator vă va stoca fondurile în conturi bancare protejate.
Rotiri Gratuite În Cazinouri Fără Depunere În 2023
În loc să folosiți diferite platforme, puteți juca printr-o singură platformă mare, ceea ce îmbunătățește foarte mult supravegherea jucătorului.
Jocuri Bune Online Păcănele Noi Gratis 2023

Aspecte de ordine publica si de drept administrativ privind regimul juridic al prostitutiei. Partea a II-a

19,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Cod: 370831Autor: Zaharie Cristian GiuseppeData apariție: 07-06-2014 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Lucrarea Aspecte de ordine publica si de drept administrativ privind regimul juridic al prostitutiei. Partea a II-a vine drept raspuns la situatia care se contureaza in Romania in domeniile asigurarii ordinii publice si a ordinii de drept in ceea ce priveste fenomenul social al prostitutiei, dat fiind faptul ca noul Cod penal nu mai sanctioneaza aceasta fapta, iar regimul juridic aplicabil acesteia nu a fost deocamdata instituit.

Primul capitol analizeaza reglementarea din tara noastra surprinzand in mod critic ori laudativ, dupa caz, aspecte care se desprind din reglementarea juridica a acestui fenomen social, sau care s-au facut vizibile in procesul aplicarii normelor de drept in vederea apararii si asigurarii ordinii si sigurantei publice, accentul fiind pus pe reglementarile administrative, contraventionale si de ordine publica. Deasemenea, sunt reliefate aspectele pozitive si negative ale reglementarii prostitutiei in sens permisiv, prohibitiv ori limitativ, sunt comentate in mod critic incercarile de reglementare postdecembriste, fiind oferite solutiile pe care autorul le considera a fi cele mai convenabile si oportune in raport cu realitatile juridice si sociale din tara noastra raportate si la contextul international.

Al II-lea capitol este unul care prezinta si analizeaza spete concrete si aspecte practice privind realizarea ordinii publice si infaptuirea justitiei in cazuri de savarsire a unor infractiuni de prostitutie si alte fapte penale conexe, dar surprinde si jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene si pe cea a Curtii Constitutionale a Romaniei.

Partea finala a tezei Aspecte de ordine publica si de drept administrativ privind regimul juridic al prostitutiei. Partea a II-a prezinta cele mai importante si relevante aspecte surprinse in cercetarea doctorala, acestea vizand in special latura juridica, fapt ce nu exclude extragerea unor concluzii si in ceea ce priveste abordarea economica, fiscala, sociopsihologica, culturala, religioasa si geografica a fenomenului. Finalul lucrarii aduce o serie de propuneri legislative privind regimul general de desfasurare licita (autorizata) a practicii, dar si privitoare la unele acte normative in vigoare: Legea nr.61 din 1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, Ordonanta Guvernului nr.2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor, Ordonanta Guvernului nr.55/2002 privind regimul juridic al sanctiunii prestarii unei activitati in folosul comunitatii.

Informații suplimentare

Titlu

Aspecte de ordine publica si de drept administrativ privind regimul juridic al prostitutiei. Partea a II-a

Preț

19,00

ISBN

978-606-647-922-6

Format

Academic

Pagini

134

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aspecte de ordine publica si de drept administrativ privind regimul juridic al prostitutiei. Partea a II-a”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON