Asigurari internationale

15,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 370586Autor: Nicolau I.Data apariție: 09-03-2014 Cuprins Răsfoiește

Descriere

In conditiile unei piete globale caracterizate prin rapiditate in decizii, dar si prin incertitudine, asigurarile internaționale reprezinta un domeniu pe cat de actual, pe atat de important in economie, asigurand acel grad de siguranta si stabilitate necesare derularii in condiții optime a oricarei afaceri ce se doreste de succes.

Tocmai existenta unei tipologii foarte mari de afaceri si imbunatatirea conditiilor climatului global au dus la creșterea gradului de eterogenitate a asigurarilor si reasigurarilor. Tranzactiile cu asigurari si reasigurari, pe plan international, se desfasoara acum pe mai multe zone, ce constituie mari centre economice ale mapamondului. Aceste piete prezinta cateva particularitati determinate de existenta societatilor de asigurari si reasigurari, a preponderentei anumitor tipuri de tranzactii, a unui anumit mod de functionare a acestora, a unor anumite cutume si nu in ultimul rand a marimii acestor piete.

Desi, comparativ cu alte domenii, nivelul tranzactiilor internationale cu asigurari nu si-a atins nici pe departe capacitatea, rolul acestora crește semnificativ de la an la an, fiind determinat de schimbarea de mentalitate a populatiei din zonele vizate si de schimbarea unor reglementari la nivel national ce sunt discriminatorii pentru asiguratorii straini.

Informații suplimentare

Titlu

Asigurari internationale

Preț

15,00

ISBN

978-606-647-742-0 

Format

A5

Pagini

98

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Asigurari internationale”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON