Analiza si diagnosticul echilibrului financiar. Studiu empiric: industria HoReCa

47,00 lei

Descriere

Mediul economic actual este caracterizat in permanența de un anumit grad de incertitudine, astfel incat cererea din partea utilizatorilor externi pentru informații privind echilibrul financiar și valoarea unei entitați economice cu scop lucrativ este in continua creștere. O situație financiara sanatoasa se caracterizeaza prin capacitatea managementului financiar al unei entitați economice de a menține un nivel corespunzator al lichiditații și solvabilitații, in scopul reducerii gradului de indatorare și implicit riscului de insolvabilitate. Acesta este considerentul pentru care una dintre preocuparile fundamentale ale managerului financiar este controlul asupra echilibrului financiar al societații. Pentru a aprecia starea de echilibru financiar a unei entitați, este necesar sa existe mai multe echilibre parțiale, precum: echilibrul intre fondul de rulment și necesarul de fond de rulment; echilibrul lichiditații; echilibrul solvabilitații; echilibrul raportului creanțe-datorii curente; echilibrul venituri-cheltuieli, etc. Lucrarea prezinta o analiza diagnostic a echilibrului financiar in scopul de a identifica punctele forte, punctele slabe, oportunitațile și riscurile cu care se confrunta entitațile economice romanești care activeaza in domeniul HoReCa.

Informații suplimentare

Titlu

Analiza si diagnosticul echilibrului financiar. Studiu empiric: industria HoReCa

Preț

47,00

ISBN

78-606-26-1392-1

Format

Academic

Pagini

196

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Analiza si diagnosticul echilibrului financiar. Studiu empiric: industria HoReCa”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON