Investitii. Finantarea investitiilor. Teorie. Studii de caz. Monografie contabila

65,00 lei 58,50 lei

Descriere

Finanțarea este o activitate complexă pe care o desfășoară agenții economici pentru a-și asigura resursele necesare desfășurării activității lor, resurse care trebuie procurate în funcție de anumite criterii stabilite înainte.
Investiția și finanțarea sunt strâns legate. Într-o companie, managerul financiar este responsabil pentru două decizii de bază: decizia de investiție şi decizia de finanțare. 
Decizia de investiție constă în ce active reale trebuie să investească compania, în timp ce decizia de finanțare tratează modul în care aceste investiții ar trebui să fie finanțate. Finanțarea investițiilor urmează luării deciziei de investiție și are ca efect înglobarea resurselor financiare în bugetul investiției. Dacă întreprinderea dispune de mai multe oportunități de finanțare, alegerea efectuată va fi în funcție de costul fiecăreia dintre aceste oportunități și de riscurile pe care le implică.

Informații suplimentare

Titlu

Investitii. Finantarea investitiilor. Teorie. Studii de caz. Monografie contabila

Preț

65,00

ISBN

978-606-26-1220-7

Format

Academic

Pagini

435

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Investitii. Finantarea investitiilor. Teorie. Studii de caz. Monografie contabila”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON